Uw woningen verhuren via Randstadappartement

Aangeboden: Uw woningen verhuren via Randstadappartement Prijs: N.o.t.k.

Uw woningen verhuren via Randstadappartement?
Verhuren via Randstadappartement levert gegarandeerd sneller en betrouwbare huurders op! Wanneer wij uw woning op onze website plaatsen, zult u direct merken dat wij snel en efficiënt werken, voor u en voor de huurder. Wij maken vooraf een gedegen selectie van alle kandidaathuurders o.b.v. uw criteria. Hierin adviseren wij u natuurlijk vanzelfsprekend.
Wij werken pand en klant gericht.Wij werken uitsluitend o.b.v. NO CURE, NO PAY. Alleen bij een geslaagde bemiddeling brengen wij onze bemiddelingscourtage in rekening bij de huurder en/of verhuurder. Hierover maken wij vooraf duidelijke en heldere afspraken. Bij ons zijn er verder geen "verborgen kosten" die achteraf ineens berekend kunnen worden. Wij werken helder, duidelijk en transparant naar alle partijen toe.
Onze werkwijze:Wij gaan actief met uw huurobject aan de slag o.a. door het plaatsen van uw object op verschillende (verzamel)websites zoals Randstadappartement.nl, funda.nl, jaap.nl, marktplaats.nl, pararius.nl, huizenzoeker.nl, etc. Afhankelijk van het type en soort object kan er lokaal geadverteerd worden of middels flyers. Er worden tevens mailingen verstuurd naar huurzoekenden die op zoek zijn naar soortgelijke objecten in die regio.
Met kandidaathuurders gaan wij het huurobject bezichtigen en maken voor u een selectie uit de kandidaten o.b.v. uw criteria. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit de kandidaten, zullen wij de onderhandeling over de voorwaarden namens u voeren.
Na het tot standkomen van overeenstemming m.b.t. de huurvoorwaarden, kunt u zelf een huurovereenkomst opmaken, of doen wij dat voor u. Wij beschikken over de laatste ROZ-modellen en hebben ook eigen huurovereenkomsten.
Nadat de kandidaathuurders de huurovereenkomst hebben getekend en alle bedragen hebben voldaan, verzorgen wij de incheck/sleuteloverdracht.
Voor meer informatie, bel met één van onze makelaars via tel. 0174-78.50.72 of mobiel 06-432.59.343.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger