te koop of te huur mooi dijkwoning met paardenstallen enz

Aangeboden: te koop of te huur mooi dijkwoning met paardenstallen enz Prijs: € 950,00

te koop of te huur

mooie 2 onder 1 kap woning op de dijk te koop of te huur
veel ruimte 2 paardenstallen en veel ruimte ruim balkon rondom huis.
huis heeft 2 slapkamers 1 daarvan erg groot ruime open keuken nette badkamer met bubbelbad.
huis staat vlakbij de uitgaanswegen van de a27 richting gorichem.

veel vrijheid! Aan de rand van Natuurpark "De Biesbosch" staat deze bijzondere twee-onder-één-kap woning met ruime oprit, berging, paardenbak, stallen en uitzicht...
De eigenlijke woning is van omstreeks 1910, maar daar is nog maar weinig van terug te vinden. Inmiddels is het huis compleet verbouwd en is er in 1996 een grote aanbouw achter geplaatst. Het houden van paarden kan ook aantrekkelijk zijn. Er is nu plaats voor 2 paarden in de stal en er is een paardenbak. Mocht u geen paarden hebben dan is het natuurlijk mogelijk hier een fantastische tuin te maken. Vanaf het terras kijkt u nu al schitterend weg over de weilanden.
U woont hier vrij, maar niet verlaten, want binnen enkele minuten zijn de winkels van Nieuwendijk of Hank bereikbaar. Beide dorpen hebben een oprit naar de A27 zodat u ook snel op weg bent.
Indeling woning: Entree, meterkast, cv-ruimte, toilet, grote woonkamer met airco, woonkeuken voorzien van alle gemakken en fraai uitzicht, slaapkamer en badkamer met wasmachine aansluiting, wastafelmeubel, douche en jetstream.
Op de verdieping één grote kamer met dakramen en een riante dakkapel die toegang geeft tot het dak waar eventueel een dakterras gemaakt kan worden

als het huis verhuurt wordt kan dit dit de verkoop mocht het verkocht worden moeten de huurders er binnen 3 maanden uit.


huis is te huur voor 950 incl water licht stroom digitenne, excl gastank vulling is voor huurder zelf
huis staat te kloop voor 329000,-
intresse mail gerust voor meer info
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger