Appartement Heiloo te huur Het Brugstuk

Aangeboden: Appartement Heiloo te huur Het Brugstuk Prijs: € 800,00

Maisonnette gemeubileerd te huur in Heiloo, op 15 minuten fietsafstand
van Alkmaar, 30 minuten met auto van Amsterdam.
Heiloo heeft vele voorzieningen, sportparken, golfbaan dichtbij, gezellig centrum
met restaurants en uitgaansgelegenheden.
Deze woning met ca. 85m2 woonoppervlak, ideaal voor een starter of startend koppel, is gelegen in een rustige groene omgeving met Zee en Strand op 20 minuten fietsafstand. Nabij winkelcentrum, treinstation en op 80m loopafstand van de supermarkt en basisschool. Voor de woning is ruime parkeergelegenheid aanwezig waar u gratis kunt parkeren en aan de woning is een ruime berging aanwezig.
Via de opgang met overkapping komt u in de gang welke u de toegang verleent tot een apart toilet met wastafel, ruime trapkast, meterkast, badkamer met douche en wastafel en vaste trap naar de eerste verdieping. Door de paneeldeur komt u in de woonkamer. Deze gezellige woonkamer met oppervlak van ca. 8,5x4meter is voorzien van een lichte laminaatvloer en keuken met losse koelvriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, close-in boiler, magnetron en Vaatwasser.
Vanuit de woonkamer komt u op het ruime balkon, ca. 6 x 1,5meter, op het zuidoosten waar
u lang van de zon kunt genieten. Wat later op de middag kunt u aan de voorzijde van de
woning nog langer van de zon genieten op het balkon van ca. 3 x 1,25meter.
Via de vaste trap naar de bovenverdieping komt u op de overloop en heeft u de beschikking over een wasmachine en droger. De overloop heeft ook een raampartij welke voor voldoende licht zorgt. Ook is er in deze ruimte plaats voor een bureau of bed. Via de doorgang komt u in de ruime slaapkamer met 2-persoons Auping-ledikant (220x180cm), slaapbank en grote opbergkast met spiegelwand, ruime berging en voorzien van radio/DVD en TV.
De huur is €800,- p.maand, íncl. gas/licht/water, digitale TV en draadloze internetverbinding.
Er is één maandhuur als borg.
Deze woning kan met ingang van 01 mei 2011 voor bepaalde tijd worden gehuurd, of nog eerder in overleg. Overleg tot koop is evt. ook mogelijk.
Indien u de woning wilt bekijken bent u van harte welkom en kan dat elke avond vanaf ca. 18.00u. Reageert u daarvoor alstublieft per email onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en ik neem dan spoedig kontakt met u op.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger