Mooie 40m2 Etage In Nieuwegein te huur

Aangeboden: Mooie 40m2 Etage In Nieuwegein te huur Prijs: € 700,00

Nieuwegein:Vlak bij het centrum: een mooie, leuke, speelse, gezellige ruime turn-key 2 kamer etage waar je zo in kan zonder eerst te hoeven schilderen, witten en incl. een nieuwe laminaatvloer met mooie v-groef, met veel lichtinval. Deze mooie woonruimte is gelegen in een leuke rustige en groene wijk van Nieuwegein (wijkersloot) nabij winkelcentra en sportcentrum Merwestein, City Plaza, en verdere recreatieve voorzieningen. Achter de woning bevind zich een een klein parkje met recreatie mogelijkheden. Tramhalte naar Utrecht of IJsselstein op
100 meter.
Indeling: mooie ruime woonkamer van ±21m2. De woonruimte is voorzien van een eigen keuken en toilet. Verder zijn alle voorzieningen, zoals zonwering, kabel tv, internet e.d. aanwezig. Douche, wasmachine en wasdroger zijn gedeeld met twee personen. De woning is bedoeld voor maximaal twee personen. De huursom is all-in en is dus inclusief gas water licht, cai, internet, servicekosten, gemeentelijke lasten etc. etc.. Deze mooie, nieuwe etage wordt ongemeubileerd verhuurd voor onbepaalde tijd. De huurprijs bedraagt € 700,= incl. alle kosten Aanvaarding kan snel maar wel in overleg.
Je krijgt een officiële huurovereenkomst, je hebt een maand opzegtermijn, betaling van borg en de huur via bankoverschrijving. Daarnaast mag je je inschrijven op het adres. Borgsom n.o.t.k. geen verdere kosten.
We zoeken een nette betrouwbare werkende huurder(s).
Indien je een bezichtiging wenst bel dan even om een afspraak te maken. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0655323264 en zal ja dan van eventueel aanvullende informatie voorzien.
Graag reacties tussen 09.00 uur en 20.00 uur.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger