Te huur: modern ingerichte appartementen hartje centrum Oss

Aangeboden: Te huur: modern ingerichte appartementen hartje centrum Oss Prijs: € 640,00

Een mooi en modern gemeubileerd appartement van 65m2 te huur in hartje centrum van Oss.
Oss ligt in de buurt van Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Eindhoven, Uden en Veghel


Object: Een fraai appartement
65 m2 in het centrum van Oss. Het appartement met balkon aan de winkelstraat bevindt zich in absolute nieuwstaat en is vanaf heden beschikbaar.

Indeling:
Entree/hal, grote woonkamer met open, luxe, moderne keuken, een slaapkamer voor twee personen, een frisse badkamer, een toilet. Het appartement beschikt over een balkon aan de kant van de Heuvelstraat.

Gestoffeerd & gemeubileerd:
Het appartement is geheel voorzien van stoffering en recent meubilair. De slaapkamer is voorzien van een tweetal boxsprings. Het appartement beschikt over een wasmachine. Voor de huurder(s) staat een pakket ter beschikking: flatscreen tv, stofzuiger, pannenset, servies, bestek, broodtoaster, strijkbout, et cetera.

Lokatie:
Het appartement met balkon bevindt zich op de mooiste plek in het centrum van Oss (parkeren in de nabijheid) op de eerste verdieping met fraai uitzicht. Het appartement is op loopafstand van het centraal station (NS), het theater, de winkels, supermarkten en de weekmarkten. Gezelliger wonen is welhaast ondenkbaar. Het adres: Heuvelstraat Oss, ingang Monsterstraat 2.

Huurprijs:
65m2 vloeroppervlak, huurprijs 640 euro per maand vooraf. Waarborgsom 1 maand huur. Genoemde huurprijs is exclusief gas, licht, water, gebruik meubels, draadloos internet, servicekosten en gemeentelijke belasting.
De totale huurprijs inclusief alle genoemde faciliteiten is 890 euro.


Meer informatie:
U kunt telefonisch contact opnemen met Marc van Ravensteijn 06-53180715

Rechtstreeks van verhuurder, geen bemiddelings of contractkosten.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger