INTER IMMO AMSTERDAM Internationaal bedrijf zoekt huurwoning

Aangeboden: INTER IMMO AMSTERDAM Internationaal bedrijf zoekt huurwoning Prijs: N.o.t.k.

Voor twee personeelsleden van een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar woonruimte in Amsterdam en omgeving tot max. 1500,- euro per maand.


De woning moet minimaal 1/2 (half) jaar beschikbaar zijn. Wij zorgen voor een goede doorloop van betalingen en een borgsom ter hoogte van de huurprijs.

INTER IMMO bemiddelt al ruim 10 jaar in huurwoningen voor expatriates werkzaam in de regio`s: Amsterdam, Almere, Lelystad en `t Gooi. Voor onze klanten zijn wij op zoek naar goed onderhouden woningen in ieder prijsklasse.

We zijn voor diverse opdrachtgevers op zoek naar woonruimte van apartementen tot vrijstaande woningen.

U kunt uw woning geheel kosteloos bij Inter Immo aanbieden voor de verhuur.

Wij zorgen voor een grondige screening van aspirant huurders, bezichtigingen, huurovereenkomst, de overdracht en goede doorloop van betaling van de huurpenningen.

Inter Immo is de spil tussen huurders en verhuurders van woonruimte. Door de specialistische ervaring die Inter Immo heeft opgebouwd kunnen wij het vraag en aanbod van huurwoningen perfect matchen. Voor zowel huurders als verhuurders is van groot belang dat bepaalde zaken goed geregeld zijn. Hierbij moet men denken aan juridische aspecten alsmede aan allerlei praktische aspecten. Inter Immo neemt voor zowel huurders als verhuurders veel zorgen uit handen.

Wilt u uw woning verhuren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.


INTER IMMO AMSTERDAMTel. 020-4044807Internet: www.interimmo.nl
email: amsterdam@interimmo.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger