Te huur en te koop Semi-bungalow in Venray

Biezenvennke 2 Venray

De woning wordt verhuurd onder de regelgeving van de leegstandswet en is beschikbaar medio 15 januari 2013.

Perceeloppervlakte 1960 m²

Bouwjaar 1969

Inhoud: 1830 m³

Algemeen:

De woning is gebouwd met spouwisolatie, nageïsoleerd zijn vloeren en dak. De spouwisolatie is in 1995 verbeterd door inspuiting van korrels. De woning is geheel voorzien van isolatieglas muv de slaapkamers. De binnenmuren betreffen gemetselde muren. De gehele woning is onderkeldert. C.V. ketel Nefit HR 1995 met een boiler van 125 ltr. Energiebesparing vindt plaats door de aangebrachte zonnecollectoren op het dak. Meterkast met 14 groepen: stoppenkast. Alle radiatoren zijn voorzien van een thermostaat. De wanden bestaan grotendeels uit metselwerk of zijn afgewerkt met houtwerk. Ventilatie van de woning geschiedt middels natuurlijke ventilatie.
Ligging: zuid. Energielabel B.

Indeling:

2e bouwl aag: Entree middels gedeeltelijk overkapt bordes, hal met garderobe nis en toilet( bestaande uit een vloercloset en fonteintje) en toegang tot studeer-/werkkamer en atrium.

Atrium voorzien van een stenen vloer met grote lichtkoepel. In gebruik als "binnentuin"maar voor diverse doeleinden te gebruiken. Via het atrium zijn alle ruimtes bereikbaar en hier bevindt zich tevens de trap naar de 1e bouwlaag (kelder verdieping). Het atrium heeft een vloeroppervlak van 30 m².

Studeerkamer van 17 m² welke ook als kantoor of slaapkamer dienst zou kunnen doen.

Open eetkamer grenzend aan de open woonkamer van 25 m² met schuifpui naar het buitenterras. De vloer is voorzien van een hardstenen vloer.

De woonkamer is als enige ruimte lager gelegen dan de overige ruimten, en heeft een oppervlakte van 44 m². Grote open haard en convector radiatoren. Plafondhoogte ca. 3 mtr. Vanuit de woonkamer heeft u via de kamerbreed en nagenoeg kamerhoog aangebrac hte ramen uitzicht over de voor- en achtertuin alwaar de beplanting zorgt voor een uitzicht op groen en bomen en de inkijk vanuit de straatzijde vermeden wordt. Op de vloer ligt vloerbedekking.

De gesloten woonkeuken is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken van zeer solide kwaliteit. Voorzien van inbouwkoelkast, gaskookplaat, afzuigkap en oven. De vaatwasser is losstaand i.p.v in een keukenkastje aangebracht. De vloer is afgewerkt met een hartstenen tegelvloer. Via de keuken is er middels deuren toegang tot de bijkeuken, eetkamer en atrium. Het vloeroppervlak van de woonkeuken bedraagt 18 m².

Bijkeuken van 6 m² met aansluiting van WM en WD en toegang tot de achtertuin. Betegeling op vloer en wand. Via de bijkeuken en het atrium komt u in de 2e badkamer met douche, vloercloset en wastafel.

Ouderslaapkamer van 23 m² met tuindeur naar de achtertuin. Op de vloer is een eiken blok parketvloer aangebracht. Via de ouderslaapkamer is de badkamer t oegankelijk. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en bidet en twee wastafels. Vloeroppervlak van 7 m².

Drie overige slaapkamers waarvan één grote slaapkamer een onderverdeling heeft i n twee slaapkamers door de plaatsing van een tussenwand met wastafel aan het einde van de scheidingsmuur. Door beide gebruikers van de slaapkamers is de wastafel te gebruiken omdat deze in een nis geplaatst is. Totaal vloeroppervlak van de verdeelde slaapkamer 21 m².
De twee overige slaapkamers meten een vloeroppervlak van 8,3 m². Alle kamers zijn voorzien van een royale raampartij. Op de vloer ligt vloerbedekking.

1e bouwlaag:

Toegang tot deze benedenverdieping wordt verkregen via het atrium middels een hardhouten wenteltrap of vanuit de buitenzijde via de garagedeuren.

Hal met toegang tot alle ruimtes van de 1e bouwlaag. Tussenruimte met opbergruimte/kast. C.V. ruimte van 7,5 m². Grote hobby- speel- slaapkamer met r aam naar de oprit gericht. Vloeroppervlak 38 m². Deze ruimte kan ook uitstekend dienst doen als kantoor aan huis.

Provisiekamer/wijnkelder met een vloeroppervlak van 8,3 m². Garage met twee kantelpoorten en één loopdeur. De garage biedt ruimte aan vier auto's. De installatiekast van de zonnepanelen is hier gesitueerd. Vloeroppervlak 65 m².

Het gedeelte welk betiteld kan worden als kelderruimten bestaat uit een grote opslagruimte van 53 m² en een ruimte welke nu nog is ingericht als jeugdverblijf met een bar met een vloeroppervlak van 48 m².

Tuin:

De geheel rondom gelegen tuin meet inclusief de oprit een oppervlakte van ca. 1850 m². De beplanting biedt een grote mate aan privacy aan de voorzijde. De beplanting bestaat uit bomen, heesters, bloemen en gras. Door de ligging is er sprake van optimale rust, ruimte en privacy.

De tuin is keurig onderhouden, het terras is voorzien van een open overkapping. In de tuin bevindt zi ch een houten tuinhuis van 3x3 mtr.

De royale oprit loopt naar beneden af vanuit de voorzijde naar de 1e bouwlaag alwaar toegang is tot de garage.

Deze oprit biedt parkeerplaats aan minimaal vier auto's.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger