Fraai gemeubileerd appartement! Veuwemeer te Woerden

Fraai gemeubileerd appartement gelegen op de 4e (bovenste) etage van een modern appartementencomplex!

Entree:
De royale hoofdentree bevindt zich aan het Veluwemeer, een statige laan welke ruim is opgezet met veel groen en wordt geflankeerd door bomen en een mooie waterpartij. Vanuit deze hoofdentree kunnen zowel het parkeerniveau (de parkeerstraat) als de appartementen worden bereikt via de lift. De overdekte parkeerstraat is voor de auto met behulp van een automatisch bedienbaar hekwerk bereikbaar. Via deze entree is er ook toegang tot de berging en het appartement. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping.

Woonverdieping:
Voordeur met bel. Hal met intercom, meterkast, toilet en toegang tot de slaapkamers, badkamer en de woonkamer.
De woonkamer heeft een goede lichtinval door de grote raampartijen. Aan de binnentuinzijde bevindt zich de keuken voorzien van kookplaat, oven, magnetron, grill en koelkast m et vrieslades.
De zeer ruime badkamer is volledig betegeld, en voorzien van ligbad, apart toilet, douchecabine en wastafelmeubel. Er is een aparte bergkast voor de witgoedaansluitingen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Hiernaast beschikt het appartement over een inpandige berging.

De verwarming in het complex geschiedt door het gebruik van stadsverwarming, een energiezuinige manier van verwarmen. Dit in combinatie met de goede isolatie van het appartement geven u de mogelijkheid om comfortabel te wonen met oog voor het milieu.

- Gezamenlijke binnentuin;
- Kosten meubilering € 545,-
- Servicekosten (inclusief warmte) € 205,-
- Totale huuprijs € 1.705,-
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger