2 kamer appartement nabij CS Breda

Een instapklare woning op een rustige en goed bereikbare locatie.

Huurprijs is € 750 ALL-IN incl. gas, water en licht en bijkomende woonkosten € 214,00 voor radio,- TV,- en internetaansluiting, laminaatvloer, koelkast, afzuigkap, wasmachine en droger en voor belastingen.

Via de gezamenlijke entree kom je in het appartement. Via de woonkamer is de half open keuken te bereiken. De keuken is voorzien van een koelkast, afzuigkap en inbouwspots. De gaskookplaat is ter overname. De badkamer heeft een toilet, douche en wastafel en is voorzien van inbouwspots. De extra opbergruimte in het appartement bevindt zich half boven de woonkamer. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en tevens voorzien van inbouwspots.

Het appartement is goed afgewerkt met witte muren en een laminaatvloer. Tevens gezamenlijk gebruik van wasmachine, wasdroger en de fietsenberging.

De woning is gelegen aan een rustige straat in Breda Belcrum. Het Centrum is te ber eiken op 5 minuten loopafstand, even als het Centraal Station. Om de hoek bevindt zich een grote supermarkt. De rondweg is goed te bereiken. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Een instapklare woning op een rustige en goed bereikbare locatie nabij de binnenstad!

Oppervlakte: ca. 42 m²
Kamers: 2
Personen: 1 of 2
Meerprijs persoon: 50 euro
Beschikbaar per: direct

Voor meer informatie en het volledige aanbod zie onze website www.stadhuis.nl
meer i nfo

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger