Groningen Luxe appartement Vismarkt 100m2

Een prachtig gestoffeerd 2 slaapkamer maisonnette van 100m² aan de vismarkt in hartje stad Groningen. De woning is gelegen op de eerste en tweede etage van een herenhuis.
Op de eerste verdieping bevindt zich een grote woonkamer met moderne keuken die o.a. is voorzien van een vaatwasser. De woonkamer is tevens voorzien van een prachtige parketvloer en er is een inpandig balkon.
Op de tweede etage bevinden zich 2 slaapkamers van respectievelijk 16m² en 9m² en is er een nette badkamer.
Doordat dit appartement aan de achterzijde van het pand is gelegen heeft u geen last van geluiden van het nachtleven. U heeft dus wel de lusten maar niet de lasten van het centrum.
Indien u in het bezit bent van een auto kunt u deze middels een abonnement parkeren in de parkeergarage om de hoek. Het openbaar vervoer, zowel bus als trein, is op loopafstand bereikbaar, evenals de supermarkt.
Op de begane grond is een afgesloten fietsenberging.
Beschikbaar: vanaf 1-12-2 012 met een minimale huurperiode van 12 maanden en nadien onbepaalde tijd.Huurprijs €1.027,00 (exclusief energie- en servicekosten) Profiel huurder: de verhuurder is op zoek naar fulltime werkende kandidaten.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger