Prachtige studio met dakterras => NIEUWEGRACHT!!!

Aangeboden: Prachtige studio met dakterras => NIEUWEGRACHT!!! Prijs: € 740,00

Altijd Wonen, betrouwbaar de snélste!

Dit prachtige gestoffeerde appartement met een royaal dakterras aan de Nieuwegracht. Het appartement is perfect onderhouden en heeft vele authentieke details. Binnen enkele minuten staat u in de Utrechtse binnenstad, en heeft u alle benodigde winkels binnen uw bereik. Op steenworp afstand vindt u het Centraal Museum en het gezellige park Lepelenburg. Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn ook binnen enkele minuten te bereiken. Het appartement is gesitueerd op de tweede etage van een monumentenwoning

Indeling:
Via de gedeelde voordeur komt u in de gang, de studio is gesitueerd op de tweede etage.
De sfeervolle woonkamer (36m2) met open keuken geeft toegang tot het ruime dakterras van circa 40 m2. De houten balken en afwerking geven de studio een warme en gezellige sfeer.

De openkeuken in hoekopstelling is praktisch opgesteld en voorzien van de basisvoorzieningen. U kunt hierbij denken aan, een koelkast, fornuis. De luxe badkamer (4,5 m2) met douche, wastafel en toilet.

Deze etage is volledig zelfstandig met gebruik van de gedeelde wasmachine en droger. De wasmachine en droger staan in de wasruimte op de eerste etage.

Bijzonderheden:
De woning is geschikt voor een werkend persoon. De totale huurprijs is inclusief alle lasten, u kunt hierbij denken aan, energie, tv en gemeentelijke belastingen, exclusief internet.

In geval u de studio met twee personen huurt zal er een extra opslag zijn voor de energie!

Straat: Nieuwegracht, Utrecht
Prijs: € 740,- excl.

Altijd Wonen, betrouwbaar de snélste!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger