IJsselmeer, Hoorn- Enkhuizen; Leuk huisje te huur

Aangeboden: IJsselmeer, Hoorn- Enkhuizen; Leuk huisje te huur Prijs: € 700,00

Voor bedrijven of particulier; Leuk huisje te huur!



Mijn huisje is te huur, m.i.v. 1 april 2011

Het is een houten huisje, landelijk gelegen, aan de IJsselmeerdijk nabij het dorpje Oosterleek, halverwege Hoorn en Enkhuizen. Vanuit de ruime tuin ( ongeveer 20 bij 20 m2) heb je vrij uitzicht over de weilanden met koeien, paarden en (weide) vogels.

De woning is vrij gelegen op ruim 400m2 grond, en ligt midden op het perceel. De tuin, met gras en (fruit)boompjes is dus rondom het huis. Woonoppervlak 48m2.
Tuinberging met elektra is aanwezig

Indeling: Zitkamer, open keuken, slaapkamer, (eenvoudige) geheel betegelde

badkamer met luxe douche en toilet, serre. Verwarmd door cv.

De woning is recentelijk opgeknapt: De binnenwanden en plafonds zijn voorzien van isolatiemateriaal en de muren zijn gestukadoord. De aanwezige tuinkamer/ serre is vernieuwd. Ook Electra, waterleiding, badkamer en riolering zijn (grotendeels) nieuw. De woning is voorzien van een nieuw dak.
In 2008 is het buitenwerk van de woning geschilderd in de kleur Waterland grijs. In september 2009 is een nieuwe hr.- cv ketel geplaatst.

De woning is gelegen op een kleinschalig recreatieparkje, waar het gehele jaar verbleven kan worden.Inschrijven in het bevolkingsregister is mogelijk Het huisje is met name geschikt voor mensen die houden van rust, ruimte, de IJsselmeerkust en het Noord Hollandse platteland, met de voorzieningen van diverse steden (Amsterdam en Alkmaar< 45 autominuten, Hoorn en Enkhuizen < 15 autominuten) op redelijke afstand. De dichtstbijzijnde winkels (verschillende supermarkten, postagentschap,geldautomaat e.a.) zijn in Venhuizen, op 5 autominuten.

De omgeving is kindvriendelijk, op het parkje zelf zijn auto's niet toegestaan (gemeenschappelijke parkeerplaats). Kinderen kunnen dus veilig spelen, de tuin is ruim en er is een speel/ voetbal veldje aanwezig. Langs de IJsselmeerdijk zijn diverse strandjes om te spelen, zwemmen of waar men kan wind- of kit surfen. Ook voor fietsliefhebbers is het een mooie omgeving.

Verhuur is toegestaan voor maximaal 2 volwassenen, waarvan tenminste 1 met vast inkomen.

De verhuurperiode is 1 jaar, verlenging mogelijk.


De woning is ook te koop; vraagprijs 87.500 euro; het huisje is gelegen op eigen grond, geen erfpacht. Eventuele nieuwbouw, aanbouw of verbouw is toegestaan.


Aanvaarding in overleg

informatie via email

huisje-in-oosterleek@live.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger