AMSTERDAM Wamelplein 2k benedenwoning met tuin

Aangeboden: AMSTERDAM Wamelplein 2k benedenwoning met tuin Prijs: € 795,00

Geheel gemeubileerd 2 kamer benedenwoning met tuin is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Gaasperdam nabij de ring en de uitvalswegen (A1,A2,A9,A10), winkelcentrum Gein, recreatiegebied Gaasperplas en de metro. Het centrum van Amsterdam is vanuit deze locatie snel te bereiken. Het bouwjaar van deze woning is 1983 maar is recentelijk grotendeels opgeknapt.

Indeling:Begane grond:Entree/hal, meterkast, toilet met hangende closet en toegang tot royale woonkamer met plavuizen en vloerverwarming. De keuken aan de achterzijde is voorzien van de volgende apparatuur: elektrische fornuis, afzuigkap, magnetron, vaatwasser, wasmachine, droger en koelkast. Vanuit de slaapkamer krijgt u middels een deur toegang tot de ruime tuin. De ruime slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en kasten. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de moderne badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, bidet, hoekbad en een wastafel met meubel.

Tuin:De riante achtertuin is voorzien van een groot terras.

Deze woning is per direct beschikbaar en kost 795,- euro per maand inclusief meubilering en servicekosten.
Voor meer informatie over deze woning of over ons totale aanbod kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Ons team van specialisten zijn u graag van dienst.

Inter Immo Amsterdam
Herengracht 562B
1017CH Amsterdam
Tel. 020-4044807
Internet: www.interimmo.nl of email: amsterdam@interimmo.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger