Te huur! 2 kmr appartement, rand centrum van Den Bosch

De Boschdijkstraat is bijzonder gunstig gelegen, op loopafstand van het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch. Binnen een mum van tijd is het Centraal Station of de gezellige Markt van de Bossche binnenstad (te voet) te bereiken. Hier zijn onder meer terrassen, cafés en er is een zeer ruime keus aan restaurants. Een cultureel avondje uit? De Verkadefabriek ligt naast de deur! Ook voor het bereiken van sportvoorzieningen, scholen en uitvalswegen naar diverse windstreken is dit een prima locatie.

Appartement gelegen op de begane grond, bestaat uit een lichte woonkamer met een doorgang naar de 'open' keuken. De keuken bestaande uit een keukenblok, welke is voorzien van een spoelbak, ingebouwd 4-pits gasfornuis en afzuigkap is ruim genoeg om er een 4-persoons eettafel te plaatsen. Via de keuken is er toegang tot de ruime kelder, die kan functioneren als bergruimte.
De ruime slaapkamer biedt toegang tot de badkamer. Tevens is er in de slaapkamer een aparte inbouwkast met een aansluiting voor de wasmachine en droger. De badkamer bestaat uit een moderne wastafel, inloop douche en toilet.

Het gehele appartement is uitgevoerd met een keurige donker grijze tegelvloer.

Deze ideaal gelegen woning is bijzonder aantrekkelijk door de combinatie van heerlijk rustig wonen in een prettige woonomgeving op korte afstand van het NS-station en de gezellige Bossche binnenstad.
  • Deze studio is per 01-09-2012 beschikbaar
  • Geschikt voor maximaal 1 persoon
  • De all-in prijs (inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen) is € 765,00

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger