Mooi 3-kamer appartement nabij het centrum van Breda

Mooi en volledig gemeubileerd 3-kamerappartement gelegen op de derde woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex. Dit lichte appartement beschikt over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, moderne keuken, badkamer, balkons aan voor- en achterzijde en een eigen berging in het souterrain. Gelegen op een autoluwe en groene locatie in de gewilde woonwijk Sportpark, op korte afstand van het stadscentrum en het gezellige Ginneken.
Het appartement is smaakvol ingericht met gebruikmaking van eersteklas apparatuur, meubilering en inventaris. Enkel een gestoffeerde oplevering is mogelijk en afhankelijk van de wensen van huurder.

- huurprijs: € 730,- per maand exclusief
- te huur vanaf: per direct
- te huur tot: in eerste instantie tot maximaal 2 jaar
- borg ter grootte van: 1.5 maand huur

Indeling:
Hal/ entree voorzien van een moderne tegelvloer met toegang tot woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, garderobe- en bergkast en meterkast.
Onlangs volledig vernieuwde keuken voorzien van diverse kastruimte en inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, oven, combi magnetron, koelkast en vrieskast. Vanuit de keuken toegang tot een royaal balkon aan de achterzijde van ca. 17m² en voorzien van 2 bergkasten.
Half betegelde badkamer met toilet, wasmachine en douche.
Slaapkamer 1 (ca. 4.1 x 2.6m) en voorzien wastafel. Deze kamer is ook te gebruiken als logeer-, studeer- of kinderkamer.
Sfeervolle en zeer lichte woonkamer door de grote raampartijen (ca. 35 m²) in L-vorm, voorzien van een mooie laminaatvloer en met toegang tot het zonneterras aan de achterzijde en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is ook slaapkamer 2 toegankelijk. Slaapkamer 2 (ca. 4.1 x 2.7m) met wastafel en toegang tot het balkon.

Omgeving:
De wijk "Sportpark" staat bekend als een prettige en goede woonomgeving. De ligging is gunstig, aan de rand van het centrum en in de nabijheid van het Ginneken.
De diverse uitvalswegen van en naar de steden rondom Breda zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Er wordt een voorschotbedrag in rekening gebracht voor de levering van gas, water en elektra van € 140,- per maand.
Voor de levering van een internetsignaal, televisiesignaal, gemeentelijke belastingen, servicekosten en het ter beschikking stellen van alle eersteklas apparatuur en inventaris wordt een maandelijks bedrag in rekening gebracht van € 125,-.
De all-in prijs van dit mooie appartement komt daarmee op € 995,- Dit is dus echt all-in, zelfs gemeentelijke belastingen zijn hierbij inbegrepen.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger