Wonen in hartje centrum op een toplocatie!

Aangeboden: Wonen in hartje centrum op een toplocatie! Prijs: € 838,00

Per direct te huur:
Luxe appartement van hoog afwerkingsniveau op een toplocatie (geen borgstelling verplichting).

De Schielandtoren aan de Bulgersteyn te Rotterdam is ontworpen door de bekende architect Pi de Bruyn, die onder meer de nieuwbouw van de Tweede Kamer in Den Haag op zijn naam heeft staan.

Appartement:
Dit appartement aan de Bulgersteyn 7143 betreft een riant 3 kamer appartement met twee slaapkamers. Één van deze slaapkamers is tevens zeer geschikt voor het creëren van een eigen kantoorruimte/studeerkamer. Het appartement is gelegen op de 14e etage en heeft een prachtig uitzicht over een groot deel van Rotterdam. De woonkamer is ruim en heeft veel lichtinval. De keuken is voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur. Ook met de volledig betegelde badkamer bent u van alle luxe voorzien; een ligbad, separate douchecabine en een wastafel maken hier onderdeel van uit.

Parkeergelegenheden zijn onder andere beschikbaar in de parkeergarages van de naastgelegen garages van Q-park.

De woontoren is gesitueerd direct naast de imposante en verdiepte winkelpromenade die over een lengte van 300 meter van de Hoogstraat tot de Lijnbaan loopt.

Winkels, horeca, bioscoop, theater en een overdekte winkelgalerij geven het centrum een internationale allure. Als bewoner van de Schieland Toren heeft u al deze dynamiek binnen handbereik. Maar misschien wel het allermooiste is het unieke uitzicht dat in alle richtingen fascinerend is.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger