Chalet per direct te huur nambij Hoorn en Heerhugowaard

Aangeboden: Chalet per direct te huur nambij Hoorn en Heerhugowaard Prijs: € 800,00

Beschrijving
Dit keurig onderhouden en ruime chalet staat op het recreatiepark "Holiday" te Hensbroek.

Een goed geïsoleerde recreatiewoning met erker waar u per direct in kunt. Voor een parkeerplaats hoeft u niet te zoeken, u kunt namelijk uw auto op eigen parkeerplaats parkeren.
Een rustige groene woonomgeving op korte afstand van stedelijke voorzieningen, strand, duinen en fraai viswater. Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar op 15 minuten afstand.

De woning zelf heeft ook genoeg te bieden. Er is een nette keuken aanwezig met uitzicht over de tuin waar u de hele dag van het zonnetje kunt genieten.

De tuingerichte woonkamer met erker en schuifpui zijn voorzien van thermopane beglazing. U heeft de beschikking over twee slaapkamers welke tevens verwarmd worden d.m.v. centrale verwarming en de badkamer is voorzien van inloopdouche wastafelmeubel en toilet hier heeft u ook de ruimte voor wasmachine en droger. De 2e slaapkamer heeft ook een hangkast.

Het chalet is een ideale woning ter overbrugging. Het chalet is goed geïsoleerd en heeft thermopane beglazing wat u zeker in de energierekening merkt.

Indeling woning:
Entree, grote slaapkamer met vaste kastenwand, tweede slaapkamer met hangkasten, badkamer v.v. douchecabine, toilet, wastafel in meubel en ruimte voor opstelling wasmachine en droger.

De keuken is v.v. een combimagnetron, koelkast met vriesvak, een 4-pits gasfornuis en een rvs afzuigkap. De tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui naar het grote terras.

Tuin:
De fraai aangelegde tuin heeft een ruim grasveld en groot terras over de hele lengte van de woning. Hier kunt u nog lang van het zonnetje genieten. Het vrijstaande houten tuinhuisje is v.v. stroom en werkbank en is gemakkelijk zowel vanaf de parkeerplek als de woning te bereiken.

Kenmerken:
Parkeervoorzieningen zijn in ruime mate aanwezig. De kavel is eigen grond.
Het geheel is verzorgd afgewerkt en het chalet is voorzien van centrale verwarming (eigen HR combiketel). De wanden, vloer en dak zijn zwaar geïsoleerd. De woning heeft een grote erker en is afgewerkt met een flauw hellend zadeldak welke het chalet een ruimtelijk beeld geeft met voldoende sta hoogte.

De huur is € 800,- incl. GWE en inclusief parkkosten. Parkeren is gratis
Er wordt een maand als borg gerekend en er zijn geen bemiddelingskosten.


Voor verdere informatie en bezichtigingen kunt u contact opnemen met Robin Van den Brink. 06-53322227
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger