Bovenwoning te huur in Elten, ruim 150m2

Aangeboden: Bovenwoning te huur in Elten, ruim 150m2 Prijs: € 480,00

OPEN HUIS ZONDAG 11-09-11 van 14:00 tot 18:00. Stuur een mail wanneer je wilt komen bezichtigen.
Deze woning voelt ruim aan in elke kamer. De bovenwoning is volledig voorzien van laminaatvloeren en dubbele beglazing. Alle ramen zijn uitgerust met rolluiken. De grootte van het huis wordt benadrukt doordat de ruimtes 3,5 meter hoog zijn en grote raampartijen hebben. De woning heeft een eigen entree van ruim 20m2. Ideaal voor bijvoorbeeld fietsen en uw tuinset. De woning heeft een ruime oprit met aan weerszijden een tuin.
Vanuit de entree komt u terecht in een gang. Deze gang biedt toegang tot een enorme bijkeuken met wasmachine-aansluiting en veel vaste kastruimte. Vanuit de gang kunt u ook nog naar de kelder.
Via de gang komt u uit bij de trap naar boven. Deze trap komt uit op een ruime hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de keuken, de badkamer, de woonkamer, een van de twee ruime slaapkamers en de eetkamer.
Op de foto's ziet u de woonkamer, de eetkamer, de kleinste slaapkamer, de keuken, de badkamer en de hal. Voor meer foto's kunt u mailen. De keuken is eventueel over te nemen van de huidige huurder, net als het badkamermeubel en de gordijnen in de woonkamer. De badkamer heeft zowel een douche als een ligbad.
  • Minimaal een van de huurders moet zich in Duitsland inschrijven.
  • Dekking Nederlands mobiel netwerk en KPN Digitenne.
  • Ongeveer de helft van de inwoners van Elten is Nederlands, in elke winkel spreekt men Nederlands.
  • De woning is beschikbaar vanaf 15 november. Inclusieve huur is ongeveer 750 euro.
  • Voor vragen of meer foto's kunt u mailen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger