Schitterend appartement hartje Den Bosch met eigen parking!

Aangeboden: Schitterend appartement hartje Den Bosch met eigen parking! Prijs: € 900,00

Beschrijving

JeCeMoon Verhuurmakelaar Carlo bied aan mooi ruim appartement midden in de bruisende stad ´s-Hertogenbosch maar toch aan een rustig straatje met eigen afgesloten parkeerplaats!

Ligging nabij de Sint Jan (zijstraatje van winkelpromenade Hinthamerstraat (Xenos)). Woning ligt prachtig aan de Dieze, 10 jaar geleden gerenoveerd.

Indeling

Op de begane grond komt u via de hal bij de voordeur van het appartement. Binnen gekomen komt u binnen in de half open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse apparatuur en biedt toegang tot het balkon. De woonkamer is zeer ruim te noemen met zijn circa 35 m2 en heeft een fantastisch uitzicht over de binnendieze. De slaapkamer, is gelegen aan de woonkamer en biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine aansluiting.

Dit huurappartement is echt uniek te noemen vanaf de geweldige locatie in het centrum, het is rustig gelegen en voorzien van een eigen parkeerplaats. Het balkon hangt zwevend boven de binnendieze en geeft een mooi uitzicht.

Waarborgsom € 1.000,==.

Excl.: gas, water en electriciteit (eigen meters). Bushalte op 100 meter. Treinstation 5 min. lopen.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen. Bel 06 - 36 34 60 51 (08.00 - 22.00 uur)of via carlo@jecemoon.nl

Er worden voor deze woning door ons bemiddelingskosten gerekend (evt in termijnen te voldoen)
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger