3 kamer penthouse te huur Den Haag

Aangeboden: 3 kamer penthouse te huur Den Haag Prijs: € 1.500,00

Op de 5e (top) etage gelegen volledig gemeubileerd en gestoffeerd 3 kamer penthouse appartement van ca. 90 m2 met uitzicht op zee en de haven. Het appartement is gelegen in directe nabijheid (loopafstand) van het strand, zee, duinen, de haven, openbaar vervoer, winkels en uitgaansgelegenheden.

Dit prachtige appartement in appartementen complex "De Roef" ziet er nog als nieuw uit en heeft een zeer actieve Vereniging Van Eigenaren. Het appartement is stijlvol gemeubileerd en voorzien van een mooie houten vloer.

Indeling:
Begane grond: Hoofdentree met bellen tableau, videofoon installatie, brievenbus (van binnenuit te openen), lift, overdekte parkeerplaats in afgesloten parkeergarage en ruime berging.

5de Etage: Entree appartement; Centrale hal en gang voorzien van videofoon installatie en meterkast.
Woonkamer; Zeer lichte woonkamer van ca. 37 m2 met glazen pui en dubbel openslaande deuren naar zonnen terras van ca. 11 m2 op het zuid westen. Uitzicht naar de haven entree, de zee en het strand.
Keuken; Open keuken aan woonkamer volledig voorzien van apparatuur (o.a. 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi oven magnetron, koelkast, vriezer en afzuigkap).
Slaapkamer 1; Ruime slaapkamer van ca. 4.80x3.15 m met TV en uitzicht op Kurhaus en centrum van Scheveningen. Slaapkamer 2; Slaapkamer van ca. 3.65X2.20 m met ruime kasten wand.
Badkamer; Ruime badkamer van ca. 3.20X1.80 met een ligbad/douche combinatie, vaste wastafel en aparte nis met wasmachine.Toilet: Aparte toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:

  • Huurprijs € 1250 exclusief gas, water, electriciteit, tv en internet
  • Volledig gestoffeerd en gemeubileerd
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Eigen parkeerplek in onder gelegen afgesloten parkeergarage
  • Beschikbaar per direct.
PSG Wonen
Tel.: 015-8896910
Fax: 015-8896912
E-mail: info@psg-wonen.nl
Internet : www.psg-wonen.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger