Prachtig strak appartement te huur in Veenendaal!!

Aangeboden: Prachtig strak appartement te huur in Veenendaal!! Prijs: € 750,00

Prachtig strak appartement te huur in Veenendaal!!
Heuvel 33

€750 p/maand incl. servicekosten, eigen parkeerplek!! (Borg éénmalig €500)
(excl. gas, water, licht)

Een prachtig, strak afgewerkt appartement! Dit 3-KAMERAPPARTEMENT is gelegen op de HOEK van de eerste woonlaag en beschikt over een eigen, overdekte PARKEERPLAATS en een eigen BERGING. De woonvertrekken zijn licht ingericht. Er is o.a. een fijne woonkamer met aangrenzend TERRAS (ligging: zuidwest!), een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. Gelegen in een verzorgde woonwijk, op loopafstand van het bruisende centrum van Veenendaal!
Bouwjaar: 2005. Woonoppervlakte: 65 m².

Indeling:

Begane grond: via een voorportaal met brievenbussen en bellentableau is, middels een beveiligde toegangsdeur, de centrale hal bereikbaar. Van hieruit wordt toegang geboden tot de overdekte galerij, evenals het trappenhuis en de liftinstallatie die naar de andere woonlagen leiden.

Eerste woonlaag: dit appartement is gesitueerd op de hoek van de eerste woonlaag, die zich net boven straatniveau bevindt. Bij binnenkomst betreden we een langgerekte hal. Van hieruit zijn de diverse vertrekken bereikbaar. In de meterkast bevinden zich 6 groepen.

Aan het einde van de hal bevindt zich de toegangsdeur naar de woonkamer. Het betreft een heerlijk lichte ruimte, dankzij de aanwezigheid van een kamerbrede en kamerhoge raampartij met schuifpui! Verder beschikt dit vertrek, vanwege de hoekligging, over een extra raam in de zijgevel. De lichte wand- en vloerafwerking zorgen voor een extra ruimtelijk en rustig effect. Mooi detail: de moderne designradiatoren voor de glaspui. Via de voornoemde schuifpui is het heerlijke terras bereikbaar. Dit terras beslaat de volle breedte van het appartement en biedt maar liefst 10.1 m² buitenruimte. De zonligging is ideaal te noemen, namelijk zuidwest. Zodoende kan er zowel 's middags als 's avonds heerlijk van het mooie weer worden genoten. Vanaf het terras en vanuit de woonkamer wordt vrij weggekeken over de directe omgeving, met onder andere een groenstrook.

In de halfopen keukenruimte zien we een moderne hoekopstelling met als basis gladde, witte kastfronten met een rvs handgreep. Het fraaie, antracietkleurige granieten aanrechtblad loopt door op de achterwanden en geeft het geheel een luxe uitstraling. Deze tijdloze keuken beschikt over de volgende apparatuur: 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander, rvs afzuigkap in schouwmodel, koel-/vriescombinatie met drie vriesladen, heteluchtoven met rvs front, vaatwasser en spoelbak. Een carousselkast biedt praktische bergruimte, evenals een drietal bovenkastjes waarvan er één is uitgevoerd met een mooi, melkglazen deurtje. Al met al een modern, keurig verzorgd geheel! Woonkamer en keuken bieden samen 24.4 m² lichte woonruimte.

Dit appartement beschikt over twee slaapkamers. Allereerst is er een heerlijk lichte ouderslaapkamer, die is gelegen aan de galerijzijde. Ook in dit vertrek is een extra raam in de zijgevel aanwezig. Vanwege de ligging aan het einde van de galerij is er geen sprake van langslopende medebewoners en dus geen inkijk. Dit vertrek is verzorgd en licht ingericht en meet circa 9.8 m². Slaapkamer 2 (7.4 m² exclusief vaste kast) is eveneens licht afgewerkt en beschikt over een raam in de zijgevel. In deze kamer is een vaste schuifwandkast aanwezig, waarachter zich de C.V.-opstelling (Intergas combiketel) en de unit voor mechanische ventilatie bevinden. Ook is er nog wat extra bergruimte aanwezig in deze kast.

De badkamer (2.7 m²) is eigentijds ingericht met diagonaal gelegde, lichte plavuizen en witte, gewolkte wandtegels tot aan het plafond. De onderrand van de wandbetegeling is uitgevoerd in zwart en ook in de fraaie sierrand op ooghoogte zien we de kleur zwart terug. De ruimte is voorzien van een douchecabine met glazen schuifdeur en thermostaatkraan, evenals een mooi, wit wastafelmeubel met eenhendel-mengkraan. Verder is er een kwartronde 'hoek' in deze ruimte waar zich de wasmachineaansluiting bevindt. Een designradiator completeert het geheel.

De separate toiletruimte is in eenzelfde moderne styling uitgevoerd als de badkamer. Dit vertrek beschikt over een hangend toilet en een fonteintje.

Samenvattend: dit jonge driekamerappartement wordt licht en modern bewoond en beschikt over een eigen, overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Het appartement is gelegen op de hoek van de eerste woonlaag en kijkt vrij weg over de directe omgeving. Behalve een lichte woonkamer, moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers is er een ruim terras aanwezig dat gunstig is gesitueerd op het zuidwesten.

Dit jonge, kleinschalige appartementencomplex is in 2005 gerealiseerd en voldoet uiteraard aan alle hedendaagse eisen op het gebied van isolatie en veiligheid. De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren (de zogenoemde servicekosten) bedraagt € 111,--. en is incl. De locatie van dit complex is zeer gunstig: enerzijds een rustige omgeving in een nette woonwijk, anderzijds op loopafstand van het bruisende centrum van Veenendaal!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger