2 schitterende luxe chalet,S bij zee en duinen te huur

Aangeboden: 2 schitterende luxe chalet,S bij zee en duinen te huur Prijs: N.o.t.k.

TIJDELIJKE HUISVESTING NODIG? - PERIODE OVERBRUGGEN? - RUSTPERIODE? - (LANGE) VAKANTIE?

CHALET,S ZIJN VANAF MEDIO DECEMBER OOK BESCHIKBAAR VOOR LANGERE VERHUUR!!!! INFORMEER NAAR DE MAANDPRIJZEN!!!!!!

Zeer luxe chalet,s aangeboden gelegen op 2 prachtige recreatieparken in Noordwijk nabij Langervelderslag en Noordwijkerhout. Chalet,s zijn gelegen op zeer ruime kavels met eigen parkeerruimte voor resp.2 en 1 auto,s.
Op de parken treft u o.a. het volgende aan: -dagelijks geopende receptie, -fietsverhuur, -uitstekend restaurant, -bar, -overdekt speelland, -buiten speelgebeuren, -gamehal, -tafeltennis, -tafelvoetbal, -overdekt zwembad, Wellness center (vermoedelijk per 01/10/2010 etc. etc.
De chalet,s zijn werkelijk zeer luxe ingericht, naast een zeer groot flatscreen tv heeft u de beschikking over een tweede tv toestel op de slaapkamer. Op de ouderslaapkamer 2 1-persoons boxspringbed den waar met name aan de matrassen extra aandacht is besteed. In de huiskamer luxe leren bankstel, stereo. volledig ingerichte keuken met o.a. vaatwasser, een 5 pits gas stoestel, een grote ijskast, een grote vriezer, een combi oven, gewoon koffiezet apparaat, een senseo, een waterkoker, apothekerskasten etc. etc.
Chalet,s zijn standaard ingericht voor resp. 5 en 4 personen en het aantal slaapplaatsen kan op Parc du Soleil d.m.v. een bijzetbed uitgebreid worden naar 6 slaapplaatsen. Chalet op Parc du Soleil is half december 2009 geplaatst en is dus hagelnieuw!
Noordwijk is een mondaine badplaats waar het goed vertoeven is, de winkels zijn hier de hele week geopend, dus ook op zondag. Bent u gek op winkelen? Bezoek dan ook de winkelsteden Haarlem-Amsterdam, Leiden of Den Haag. Al deze fantastische winkelsteden liggen binnen een acceptabel aantal autominuten van Noordwijk. Liever lekker flaneren in een van de mooie badplaatsen lan gs de kust? Bezoek dan Scheveninge n, Noordwijk, Katwijk, Zandvoort of Bloemendaal.
Voor het uitgaansleven kunt u uiteraard ook bij al deze plaatsen terecht. Noordwijk en omgeving heeft echt veel te bieden, in de maanden april en mei kunt u genieten van de prachtige bollenvelden welke de streek rijk is. Wist u dat het Bloemencorso altijd vanuit Noordwijk vertrekt? Voor uitgebreide informatie en mogelijkheden adviseren wij u informatie op te vragen bij de VVV Noordwijk en Noordwijkerhout.
U kunt ons voor informatie bereiken via de mail (r.debruyn@quicknet.nl) of mobiel: 06-55.145.178 Graag tot ziens! Bekijk ook onze website www.vakantieinnoordwijk.nl en voor ons tweede chalet in Noordwijk www.noordwijkseduinen.tk Dit chalet ligt midden in de prachtige duinen van Noordwijk op de hoogte van Noordwijkerhout.
www.vakantieinnoordwijk.nl / www.noordwijkseduinen.tk
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger