Nieuwbouw 4-kamer appartement nabij centrum Lommel (B)

Aangeboden: Nieuwbouw 4-kamer appartement nabij centrum Lommel (B) Prijs: € 800,00

JeCeMoon Verhuurmakelaars biedt exclusief dit nieuwe appartement met tuin aan gelegen op de begane grond van een in 2009 gerealiseerd appartementencomplex. Bij de huurprijs inbegrepen is een dubbele parkeerplaats in de parking onder het appartementencomplex.

Comfortabel wonen met een prachtig uitzicht, in de nabijheid van het centrum maar toch rustig gelegen. Spreekt u dit aan, dan zal de interessante huurprijs u zeker niet weerhouden. U kunt de eerste bewoner zijn!

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen. Bel 06 - 52 54 76 16 (09.00 - 21.00 uur).

INDELING

U betreedt de hal van het appartementencomplex via een centrale toegangsdeur. De hal is voorzien van brievenbussen en een bellentableau met beeldverbinding. In de hal bevindt zich tevens de lift en de (afgesloten) toegang tot de onder het complex gelegen bergruimten en parkeergarage.

Het appartement bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een natuurstenen tegelvloer, met uitzondering van de slaapkamers die zijn voorzien van een moderne laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt met stucwerk. Alle kamers zijn voorzien van aansluitingen voor kabelTV en internet.

Via de hal bereikt u de toiletruimte en de woonkamer. De toiletruimte is voorzien van mechanische afzuiging, een zwevend watercloset en een fonteintje. De woonkamer is gelegen op het Zuiden en voorzien van een glazen schuifpui die uitkomt in de tuin.

De moderne open inbouwkeuken is in de woonkamer gelegen en voozien van een granieten aanrechtblad met inductiekookplaat (4-zones) en uitschuifbare afzuigkap. Praktisch is het hiertegenover gelegen spoeleiland voorzien van granieten aanrechtblad, rvs spoelbak met mengkraan en veel kastruimte. Verdere inrichting: koelkast, vaatwasser en combi magnetron/oven.

Via de woonkamer bereikt u tevens de inpandige berging waarin onder andere de CV-ketel is geplaatst (bedienbaar via een digitale thermostaat). Hier vindt u tevens de aansluiting voor de wasmachine terug. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eventuele diepvrieskist.

De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van een moderne laminaatvloer. Via de schuifpui in de master bedroom komt u direct in de tuin.

De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douchecabine, zwevend watercloset en een dubbele wastafel met luxe ombouw, spiegel en lichtkoof.

De grote tuin is op het Zuiden gelegen en wordt, naar wens, door de eigenaar voorzien van beplanting. Vanuit de tuin kijkt u direct uit op het aangrenzend plantsoen.

Parkeren kunt u in de onder het appartmentencomplex gelegen parkeergarage. Hier zijn voor u twee parkeerplaatsen gereserveerd. Tevens vindt u hier een grote afsluitbare berging behorende bij het appartement.

BIJZONDERHEDEN

- Nieuw opgeleverd
- Eerste bewoner
- Op loopafstand van het centrum
- Zeer luxe, moderne afwerking
- Grote tuin
- 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder inbegrepen
- minimum huurperiode: 12 maanden
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger