Te huur royale vrijstaande 6-kamer woning

Aangeboden: Te huur royale vrijstaande 6-kamer woning Prijs: Zie omschrijving

Royale vrijstaande 6-kamer woning met inpandige garage

In klein dorp met basisschool, tussen Lemmer en Emmeloord, is deze royale, recent gebouwde woning te huur voor de periode van 1 jaar. Ideaal om met uw gezin te overbruggen of om eens te bekijken hoe het wonen in een klein dorp u bevalt!

De woning ligt aan de rand van het dorp en heeft vrij uitzicht over de weilanden met op de achtergrond het Kuinderbos. Rondom ligt een ruime tuin met zonneterras, voorzien van zonnescherm. Het perceel is 1.015 m2 groot.

Indeling: Entree, hal met meterkast alwaar aansluitig gas, water en elektra, ruim toilet (vrijdagend) met fontein. Deur naar L-vormige woonkamer met half open keuken in lichte kleurstelling die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten koelkast, combi-magnetron, vaatwasmachine, 4-pits gasstel en afzuigschouw. Deur naar bijkeuken alwaar aansluitingen was- en droogapparatuur en aanrechtblad met gootsteen (warm en koud water), deur naar eerste badkamer voorzien van vaste douchecabine, vrijdragend toilet en wastafel, deur naar slaap-/studeerkamer, deur garage met achteruitgang en deur naar keldertrap. De kelder is circa
10 m2 groot en voorziet in voldoende stahoogte. Trap naar verdieping vanuit entreehal.

Verdieping: ruime L-vormige overloop, 4 ruime slaapkamers en tweede badkamer met ligbad (duobad), vrijdragend toilet, vaste douchecabine en wastafelmeubel. De ouderdslaapkamer is voorzien van een schuifpui naar een inpandig balkon met prachtig uitzicht. Iedere slaapkamer heeft een CAI-aansluiting en een telefoonaansluiting. Op overloop vlizotrap naar kapverdieping. De woning is voorzien van mechanische ventilatie, een warmteterugwin installatie en een centraal stofzuigsysteem.

De huurprijs bedraagt € 1.150,00 per maand.

De woning is beschikbaar vanaf half oktober.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger