ALMERE, Duitslandstraat mooi 3k app in Almere Poort

Aangeboden: ALMERE, Duitslandstraat mooi 3k app in Almere Poort Prijs: € 695,00

Almere-Poort is de nieuwste stadsuitbreiding van Almere. Zeer gunstig gelegen tussen Amsterdam en Almere-Stad. 3kamer appartement met een gemeenschappelijke binnentuin en op korte afstand van het bos en het strand. Bouwjaar 2009. Circa. 80 m².

Indeling:
Begane grond:
Gesloten entree, fraai aangeklede centrale hal met lift, toegang tot trappenhuis en afgesloten fietsenberging.

Tweede verdieping:
Entree, hal, meterkast, separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal is de ruime woonkamer te bereiken met een uitgebreide open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, aparte grill, grote afzuigschouw, koel/vrieskast, vaatwasser, oven inbouwspotjes en vele opbergkasten. Middels de keuken komt in een inpandige berging waar tevens de aansluiting voor wasmachine aanwezig is. Aan de achterzijde van de woning zijn beide slaapkamers gesitueerd, de ouderslaapkamer is uitgevoerd met een sfeervol behang. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken, deze beschikt over een ligbad, aparte douche, wastafel met badmeubel en moderne betegeling.

De gehele woning is voorzien van laminaat en deels gespoten muren en deels behang. De woning heeft een gemeenschappelijke balustrade aan de achterzijde en serre met openslaande deur in de woonkamer.

Dit appartement is per direct beschikbaar en kost 695,- euro per maand exclusief 100,- euro servicekosten.

Voor meer informatie over deze woning of over ons totale aanbod kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Ons team van specialisten zijn u graag van dienst.

Inter Immo Vastgoed
Tel. 036-5407335
Fax. 036-5489319
Internet: www.interimmo.nl of email: info@interimmo.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger