Huurwoning Den Bosch - Verwersstraat

Dit prachtig afgewerkte appartement is gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping aan de Verwersstraat. Door de ligging aan de achterzijde van het pand woon je zeer rustig, maar toch midden in het bruisende centrum van Den Bosch met uitzicht op de Sint Jan Kathedraal!

Centrale entree met trapopgang naar eerste verdieping. Vanuit de overloop zijn de twee appartementen bereikbaar. Op de overloop bevindt zich per appartement een afsluitbare voorraadkast.

Vanuit de hal is de halfopen keuken bereikbaar welke is voorzien van o.a. een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi oven/magnetron en 4-pits gasfornuis met wasemkap. In de hal bevindt zich ook het toilet en een aparte ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.

De zeer lichte woonkamer is ruim opgezet en biedt toegang tot het zonnige dakterras met uitzicht op de St. Jan!

Middels de trap in de hal is de tweede verdieping bereikbaar.
Op de tweede verdieping zijn tw ee slaapkamers gelegen waarvan een met vide. De badkamer is keurig afgewerkt en voorzien van een ruime douchecabine, ligbad en wastafel met opbergkast eronder. Op deze verdieping is een separate (tweede) toilet aanwezig.

Op de derde verdieping bevindt zich schitterende, met glas omrande werkruimte en een ruimte waar de CV ketel is geplaatst. Tevens is hiervandaan de vide bereikbaar.

Deze woning is per direct beschikbaar

Kijk voor meer huurwoningen op onze website.

Voor een overzicht van alle woningen in Den Bosch, zie http:www.houselink.nl/huurwoningen?q=den bosch

Voor het totale aanbod van ruim 10.000 beschikbare huurwoningen, ga naar Houselink.nl en zoek op basis van plaatsnaam of postcode

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger