Gezocht: Gezocht met spoed huurwoningen en kamers in Groningen e.o.

Uw woonruimte verhuren, via Driehoek Verhuur of zelf doen?

Zelf opzoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende (bezichtigingen/opmaken huurcontract) en kostbare (advertenties etc.) aangelegenheid zijn.
Driehoek Verhuur zorgt ervoor dat uw woonruimte op een professionele wijze snel en aan de beste kandidaat wordt verhuurd. Wij plaatsen uw woonruimte op onze site (www.driehoekverhuur.nl) maar ook op internetsite zoals Pararius en Funda. Wij selecteren de huurders aan de hand van uw voorwaarden, doen de bezichtiging,verzorgen de contractafhandeling en zorgen voor de administratieve afwikkeling. Daarnaast verzorgen wij de huisvesting van expats van diverse (internationale) bedrijven.

Verhuur op basis van de leegstandswet.

Driehoek Verhuur helpt u bij het verhuren van uw woning op basis van de leegstandswet. Wij kennen de wettelijke regels waardoor de woning veiling en zonder problemen verhuurt k an worden.

Is de te verhuren woning of kamer gelegen in de stad Groningen? In dat geval rekent Driehoek Verhuur voor deze bemiddeling aan u als verhuurder geen kosten!

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u valtijd vrijblijvend contact met ons opnemen E-mail: info@driehoekverhuur.nl.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger