Vrijstaande woning met diepe tuin in Made (nabij Breda)

Deze woning ligt in een groene omgeving in het dorp Made, nabij Breda. De woning is in 2007 gemoderniseerd en aan is aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor is er een ruime woonkamer (ca. 41m2) en een grote leefkeuken ontstaan. Vanuit de leefkeuken bereik je middels openslaande tuindeuren de tuin die zo'n 20 m diep is en ligt op het Zuiden. De keuken is voorzien van moderne keukeninrichting.
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en alle muren zijn gestuct. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de kelder, hier bevindt zich de CV-combiketel. In de hal bevindt zich het toilet, het toilet is tevens voorzien van een fonteintje.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers die voorzien zijn van een nette vinylvloer. Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning. De andere slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de tuin. De slaapkamer beschikt over een ruime inloopkast.
De badkamer, welke ook op deze verdieping gelegen is, welke is uitgerust over een ligbad met douchewand, wandmeubel en tevens een toilet.

De woning zal volledig gestoffeerd worden verhuurd.

Diverse winkels, supermarkten en uitvalswegen zijn binnen handbereik. Dit is een ideale plek voor een gezin!

Kijk voor meer informatie en ons volledige aanbod op www.stadhuis.nl
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger