Mooie kamers te huur in Arnhem (nabij de HAN)

Arnhem, Van Borselenstraat (Foto 1);
Modern ingerichte studentenkamer (slaapbank, bureau & kleding- en opbergkast) van ca. 14m². De douche, keuken, het toilet en de gezamenlijke woonkamer deel je met de andere bewoners. Wasmachine, strijkijzer, strijkplank, stofzuiger, schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. Maandelijks komt er ook een schoonmaakster langs voor de algemene ruimtes. In verband met de huidige samenstelling van de huurders gaat de voorkeur uit naar een jongedame in de leeftijdscategorie 17-26 jaar. Per direct te huur!!


Arnhem, Van Borselenstraat (Foto 2);
Modern ingerichte studentenkamer (slaapbank, bureau & kleding- en opbergkast) van ca. 12m². De douche, keuken, het toilet en de gezamenlijke woonkamer deel je met de andere bewoners. Wasmachine, strijkijzer, strijkplank, stofzuiger, schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. Maandelijks komt er ook een schoonmaakster langs voor de algemene ruimtes. In verband met de huidige samenstelling van de huurders gaat de voorkeur uit naar een jongedame in de leeftijdscategorie 17-26 jaar. Per direct te huur!!


Arnhem, Hanzestraat (Foto 3);
De gestoffeerde kamer van ca. 13,5m² is voorzien van kliklaminaat. Je deelt de keuken, douche en het toilet met 3 spontane HAN-studenten. Televisie is aanwezig en internet wordt onderling geregeld. Vanwege de huidige samenstelling van de bewoners zijn we op zoek naar een jongen in de leefttijdscategorie van 18 tot 24 jaar. Per direct te huur!!

Huisdieren niet toegestaan en de kamers zijn uitsluitend bestemd voor bewoning door 1 persoon!!!

Locatie
De kamers zijn zeer gunstig gelegen ten opzichte van alle benodigde voorzieningen;
  • Supermarkten & Overige winkels
  • Park Presikhaaf
  • Hogeschool Arnhem – Nijmegen / Rijn IJssel College / HAL Larenstein
  • Uitvalwegen
  • Bushaltes & Treinstation Arnhem – Presikhaaf
  • 10 min. vanaf Arnhem-centrum
Bezichtigingen kunnen flexibel worden ingepland ('s avonds en weekenden)
Kijk op www.pasaoglu.nl voor meer gedetailleerde informatie.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger