Studio-Appartement tijdelijk te huur in centrum Amsterdam

Aangeboden: Studio-Appartement tijdelijk te huur in centrum Amsterdam Prijs: € 950,00

Studio appartement tijdelijk, vanaf heden beschikbaar voor 2 of 3 maanden te huur (met eventuele verlenging), geschikt voor 1 persoon in centrum Amsterdam. Het appartement staat tevens te koop.
Prijs per maand: € 950,00 ( + borg: 1 maand huur). Voorkeur gaat uit naar een vrouw, niet rokend.

Omschrijving:
Prachtig gemeubileerd studio-appartement tijdelijk, vanaf 6 juli voor 2 of 3 maanden te huur in gerenoveerd monumentaal pand, gelegen in hartje Amsterdam.
Het pand is in 2007 geheel gerenoveerd. Het appartement, met veel lichtinval, bevindt zich in zeer goede staat. Het is ideaal voor gebruik als pied-a-terre of voor een student/alleenstaande.

Ligging:
Gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal naast de Nieuwezijds Kolk op loopafstand van het Centraal Station, met de Kalverstraat, de Dam, de gezellige Jordaan, de Negen Straatjes en het Spui om de hoek. Ook zit er een Fitness First sportcentrum op 50 meter afstand.
De studio heeft een luxe keuken o.a. voorzien van vaatwasmachine, Etna-fornuis en koel/vriescombinatie, fraaie badkamer met douche en toilet. Het appartement heeft een ingebouwde kast/opbergruimte en een combiketel. De studio is voorzien van een prachtige ruimtebesparende uitklapbare bedkast.

Reakties/vragen? Graag per e-mail. Amsterdamrental@hotmail.com of bel 0684644114




meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger