Landhuisje gemeubileerd

Aangeboden: Landhuisje gemeubileerd Prijs: € 985,00

Beschrijving
In België, net over de grens met Nederland maar nabij Huijbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom bevindt zich in Essen-Wildert deze volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning. Dit vrijwel compleet ingerichte, gezellige, representatieve kleine landhuis is mooi gesitueerd in een bosrijke omgeving (grenzend aan natuurparken 'Wildertse duintjes' en 'Kalmthoutse heide') op een eigen (bos)perceel van ca. 2.850 m2.
De split-level woning met zitkuil en open haard is direct te huur voor enkele maanden tot maximaal 1 jaar en is zeer geschikt voor 1 of 2 (tot maximaal 4) personen zonder huisdieren.
De woning bestaat o.a. uit een woongedeelte met open keuken en bar (4 barkrukken aanwezig), eethoek met 4 relaxstoelen, zithoek rond de CO2 neutrale moderne hoogrendement pelletkachel en zitkuil met open haard. Keuken voorzien van o.a. koelkast, oven, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, keukeninrichtig (bestek, pannen, glazen, senseo app etc.). LCD-TV met schotelantenne en internet- /telefoonaansluitpunt aanwezig. Er is veel hobby/bergruimte, 3 volledig ingerichte van linnengoed ed voorziene slaapkamers. Nette doucheruimte met vaste wastafel. Elektr. boiler. Daarnaast is er in de grote hobby/bergruimte naast een wasmachine en condenwasdroger een houtkachel (incl. ruime voorraad kachelhout) beschikbaar. Terras op het zuiden. Tuinset, etc., etc. Eventueel andere gewenste voorzieningen in overleg mogelijk.
Prijs p/m (afhankelijk huurperiode) en excl. g/w/l/internet/telefoon.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger