Luxe chalet te huur in Lunteren

Aangeboden: Luxe chalet te huur in Lunteren Prijs: € 695,00

Wij hebben voor u te huur: een prachtig luxe Chalet op residence de Tortelduif in het gezellige Veluwse plaatsje Lunteren. Er staat ook een groot tuinhuis, en is er parkeergelegenheid bij het chalet.

Residence de Tortelduif is gelegen aan de rand van Lunteren onderaan de Goudsberg, het geografisch middelpunt van Nederland. Het kleinschalige park is mooi aangelegd met uitsluitend nieuwe Chalets, een ideale plek voor mensen die rustig willen wonen.

Het Chalet is geschikt voor 2 personen en eventueel 1 kind, is compleet gemeubileerd en is van alle luxe voorzien zoals tv, stereo, wasmachine, condens-droger, magnetron, compleet servies en een complete badkamer met ligbad. Schuifpui naar een ruim terras en een ruime tuin (310 m2). Het chalet is voorzien van centrale verwarming en heeft een sfeervolle erker.

De huurprijs is 695,- euro per maand exclusief gas, water en licht. Voor gas, water en licht betaald u per maand een voorschot van 125,- euro . Dit wordt achteraf verrekend met de werkelijke kosten. Er wordt vooraf een borg gevraagd van 350,- euro. Het chalet is per eind april beschikbaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

U kunt altijd even bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken om het chalet te bekijken;
Wilma van den Berg
Tel. 06-19.18.22.39
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger