Heerlijke benedenwoning bij Lepenburg Wittevrouwen => TUIN!!

Aangeboden: Heerlijke benedenwoning bij Lepenburg Wittevrouwen => TUIN!! Prijs: € 595,00

Altijd Wonen, betrouwbaar de snelste!
Om de hoek van de Maliesingel en het Lepelenburg een fantastische benedenwoning met tuin gelegen op het zuiden over de volle breedte. U kunt het centrum met al zijn leuke restaurants, winkels en cafes binnen een minuut bereiken. Het park ligt letterlijk om de hoek, de straat uit en u bent er. De straat is lekker rustig en fantastisch gelegen voor een super prijs. De woning is goed onderhouden en erg schoon.

Indeling:
Via de gezamelijke ingang komt u in de benedenwoning. De keuken is aan de voorzijde en voorzien van alle denkbare apparatuur. De woon/slaapkamer is voorzien van een openhaard en en prive bar. Op de vloer liggen witte plavuizen die lekker licht aandoen. Vanuit de woonkamer heeft u een heerlijk uitzicht over de tuin.

Via de openslaande komt u terecht in de achtertuin. Deze is lekker groot (17m2) en heerlijk op het zuiden. De toilet en douche zijn gesitueerd op de eerste etage en moeten gedeeld worden met drie andere.

Deze woning is zeer geschikt voor een werkende jonge vrouw. Er wordt gestart met een contract voor 9 maanden met optie tot verlenging tot maximaal 11 maanden.
Straat: Schoolstraat
Prijs: € 595,- exclusief

Altijd Wonen, betrouwbaar de snelste!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger