Halfvrijst. woning, 2 slk, keuken, tuin, berging nieuwe cv

Aangeboden: Halfvrijst. woning, 2 slk, keuken, tuin, berging nieuwe cv Prijs: € 620,00

Instapklaar jong halfvrijstaand woonhuis met tuin en buitenberging rustig gelegen aan een woonpleintje met prachtig uitzicht op velden en nabij uitvalswegen.
Begane grond:
Entree, hal voorzien van tegelvloer, meterkast en garderobe. Half betegeld toilet met fonteintje. Z-vormige woonkamer (ca. 7,5 x 5,2 m) met een mooie laminaatvloer. De gesloten keuken (2,6 x 2,3 m) heeft een moderne keukeninstallatie (2006) in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, oven, koelkast en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is middels een pad de tuin bereikbaar. Naast het huis is de buitenberging gelegen.

Eerste verdieping:
Overloop. 2 ruime slaapkamers (5,2 x 3,0 m en 5,7 x 2,3 m) op doorlopende laminaatvloer en waarvan 1 slaapkamer beschikt over de wasmachine-aansluiting. De moderne geheel betegelde badkamer (2006) beschikt over een douchecabine, vaste wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap is de riante zolderverdieping bereikbaar met veel daglicht en mogelijkheid tot realiseren slaapkamer (6,4 x 5,2 m). Tevens separaat gelegen bergruimte met C.V.-installatie en centraal afzuiging installatie.
Bijzonderheden:

- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
- Pand is goed onderhouden, instap klaar en de ideale starterswoning op een bijzondere plek.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger