mooi 2 kamer appartement in Amsterdam stad

Aangeboden: mooi 2 kamer appartement in Amsterdam stad Prijs: € 477,00

Altijd Wonen, betrouwbaar de snélste!
In de populaire Rivierenbuurt bieden wij dit goed onderhouden appartement (ca. 60 m2) met balkon aan. Door de goede staat van het appartement is het een kwestie van spullen pakken en verhuizen.

Ligging:

Het appartement ligt in een rustige en veilige straat nabij de winkels aan de Rijnstraat. Het is goed bereikbaar met de auto (de A2 en ring A10) en met het openbaar vervoer, de tram (lijn 4,12 en 25), de bus (lijn 15 en 62) en de trein (Amstelstation en RAI). De ligging is ideaal om snel in de Pijp (5-10 min), het Centrum (15-20 min) of buiten Amsterdam te komen. De Zuid-As en het Martin Luther Kingpark zijn ook vlakbij.

Indeling:
Via de trap komt u op de eerste etage. Via de voordeur komt u in de gang die toegang biedt tot alle vertrekken.

De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een heerlijk groot raam zodat de woning licht aandoet. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd die tevens toegang bieden tot het balkon. Het balkon is op het oosten en over de gehele breedte van het appartement.

De badkamer is voorzien van een douche, de toilet is separaat te bereiken. De keuken is voorzien van alle apparatuur en is in goede conditie.

De woning is te huur voor een periode van 2 maanden!

Straat: Hunzestraat, Amsterdam
Huur: € 477,- exclusief

Altijd Wonen, betrouwbaar de snélste!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger