14-10 NIEUW 2 Absolute Topappartementen Schiekade Centrum!

Aangeboden: 14-10 NIEUW 2 Absolute Topappartementen Schiekade Centrum! Prijs: Zie omschrijving

14-10 NIEUW 2 Absolute Topappartementen Schiekade Centrum!

Schiekade Huurprijs 750 euro per maand
Geweldig appartement midden in het centrum van Rotterdam! Gelegen op de hoek van de Bergweg en de Schiekade. Het appartement heeft veel lichtinval doordat het op de hoek gelegen is, heeft een ruim balkon van 15m2 en ook nog de beschikking over een dakterras van ca 20m2. Alle voorzieningen van het centrum van Rotterdam zijn op loopafstand. Het appartement is per direct beschikbaar!

Indeling: ruime hal, toilet, zijkamer van ca 4 m2, de zeer riante woonkamer is met toegang tot het balkon, via een hal komt u in de keuken van ca 3 x 2 mtr, de douche. Via de woonkamer kunt u via de trap de bovenverdieping bereiken waar het slaapgedeelte is en ook de toegang tot het dakterras is.

Schiekade Huurprijs 754 euro per maand
Te huur een appartement gelegen midden in Rotterdam Centrum in een mooi complex van ongeveer 8 jaar oud. Het appartement ligt op 2 minuten lopen van alle denkbare winkels, de Coolsingel en het Centraal Station.

Indeling: hal, ruime woonkamer van ongeveer 9 x 6 met prachtig uitzicht over de Schiekade, de keuken is half open en beschikt over diverse inbouw apparatuur, de ruime bijkeuken cq voorraadkast is 2 x 2 en voorzien van een wasmachineaansluiting. De slaapkamer is 4 x 3 en verschaft toegang tot het balkon, de luxe badkamer heeft een ligbad en een aparte douchecabine.

Bekijk het volledige aanbod in Rotterdam via:
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger