2 Kamer appartement in Breda-West

Speels 2-kamer appartement in Breda-West nabij het centrum!

Huurprijs is € 750 ALL-IN incl. gas, water en licht, radio-, TV- en internetaansluiting, koel(vries)kast, kookplaat, afzuigkap, oven en gemeentelijke belastingen.

Via de gezamenlijke entree is het appartement te bereiken welke op de eerste verdieping ligt. Je komt binnen in een halletje. Vervolgens kom je in de slaapkamer (ca8m2). Via de slaapkamer kom je in de woonkamer (ca13m2). Vanuit de woonkeuken bereik je de ruime keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, oven, koel,-vrieskast en afzuigkap.

Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een wastafel en een douche. Het toilet bevindt zich apart.
Er is een aansluiting aanwezig voor een wasmachine.
Het appartement is geheel voorzien van een laminaatvloer. De woning is opgeleverd met witte muren.

Het appartement is gelegen op een goede locatie tussen Breda Centrum en Breda Princeh age. In de omgeving is veel groen aanwezig. Op loopafstand van het appartement vind je de Haagse Markt met diverse winkels en een grote supermarkt. Het Centrum is gelegen op 5 minuten fietsafstand, evenals de woonboulevard. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Kortom; een appartement dat handig in te delen is en een zeer centrale ligging heeft!

Oppervlakte: ca. 42 m²
Kamers: 2
Personen: 1 of 2
Beschikbaar per: direct

Voor meer informatie en het volledige aanbod zie onze website www.stadhuis.nl
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger