Per direct te huur in breda, een prachtig 3kamer appartement

Per direct te huur in het hartje van Breda, een prachtig 3-kamer appartement.

Het betreft een prachtig gelegen, twee verdiepingen tellend, drie kamer appartement aan de voet van de grote kerk. Het appartement bevindt zich boven een winkelruimte en is gesitueerd in een monumentaal pand (rijksmonument) aan de Reigerstraat.Locatie:

De Reigerstraat is een van de oudste straten in de binnenstad van Breda.

Het ligt achter de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk en dicht bij de Haven. De Reigerstraat begint op de Havermarkt een bekende uitgaansplek met horeca en de Schoolstraat. Halverwege is de Grote Markt. In de Reigerstraat zijn diverse kleine gespecialiseerde winkels. Verder is in de straat het Begijnhof Breda en de Waalse kerk.

Er staan een aantal historische panden in de Reigerstraat, waaronder Breda's oudste stenen huis op nummer 22, dat nog ouder is dan het Huis van Brecht behorende bij het Kasteel van Breda.

Het pand is met de auto te bereiken.

Omschrijving van de woning:

In de onderste hal, die u via de winkelruimte betreed, bevindt zich de de achterdeur en de trap naar de eerste etage. Op de eerste etage bereikt u een keurig afgewerkte hal welke toegang geeft tot de royale woonkamer en de eerste slaapkamer. Door de hoge ramen oogt het appartement extra ruim en licht.

De woonkamer is voorzien van stoffering en is netjes afgewerkt. In de woonkamer is een mooie open keuken gesitueerd welke is voorzien van een gasaansluiting.

Op de bovenste verdieping vindt u naast de royale zolderkamer ook de netjes afgewerkte en betegelde badkamer met ligbad, wastafel en sanitair.

Het appartement wordt geheel gestoffeerd opgeleverd en is instap klaar.

Parkeren:

Er kan niet voor de deur of op eigen terrein worden geparkeerd. Wel zijn er meerdere parkeergarages in de omgeving waar u een abonnement kan afsluiten. Meer informatie vindt u op de site van de gemeente Breda.

Kosten:

De kale maandhuur bedraagt 775,- euro per maand.
De servicekosten inclusief de voorschotten voor G/W/L bedragen 75,- euro per maand.
De totale maandhuur bedraagt € 850.00 p/mnd inclusief gas water en elektriciteit, servicekosten, en T.V. aansluiting

De borg bedraagt 2 maanden totale huur.
De bemiddelingskosten bedragen 75% van de totale maandhuur excl. BTW.

De online brochure van dit appartement kunt u bekijken op de volgende link: www.allehuisvesting.nl/zoek/356
Onderaan de online brochure kunt u zelf een bezichtiging selecteren en inplannen.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@allehuisvesting.nl

Wij hebben altijd woningen beschikbaar o.a. in de volgende steden: Breda, Tilburg, Roosendaal, Waalwijk, Bergen op Zoom, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Sittard-Geleen en Rotterdam.

Van studentenhuisvesting tot bedrijfshuisvesting; u kunt al ons overige woningaanbod bekijken op: www.allehuisvesting.nl/aanbod
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger