Vakantie woning Heesch omg. Oss Den bosch Eindhoven Nijmegen

Beste woningzoekende,

Vakantiepark Zevenbergen heeft op korte termijn, verschillende vakantiewoningen(zie foto's - Staartmees) te huur voor tijdelijke bewoning. De woningStaartmees is een vakantiewoning met 2 slaapkamers, 1 x vast 2 persoonsbed 1 xstapelbed (tot max 4 personen). De huurprijs is 180 euro per week. ExclusiefG/W/E en inclusief het gebruik van de wasserette (1 dagdeel per week). Telefoonen draadloos internet zijn optioneel tegen meerprijs.

De woningen zijn geheel gemeubileerd en gestoffeerd.

Wij zijn zeer gemakkelijk bereikbaar; Per auto, 1 min van knooppunt Paalgraven.Zodat u snel in Den Bosch - Nijmegen of Eindhoven kunt zijn via de A50 &A59. Op het park heeft u hier geen overlast van. Er is een bushalte in de buurtop 10 min. loopafstand. 300 meter hemelsbreed. Vanuit Station Oss Centraal zeermakkelijk bereikbaar.


Het vakantiepark is go ed onderhouden en is klein van opz et en waar rust enprivacy hoog in het vaandel staan. Opgesierd door vele sierwatervogels enfazanten. Rustiek gelegen in de bossen van Heesch aan de rand van het grotenatuurgebied de Maashorst. Uniek voor diegene die van rust, dieren, bos ennatuur houdt. Ideaal voor het maken van wandel- en fietstochten.

Verder zijn er enkele faciliteiten aanwezig: Tennisbaan, Jeu de Boules baan, Basketbalbasket,Groot Schaakbord, Tafeltennistafel, 2 speeltuintjes voor kleine kinderen, eenzonnevijver en een grote open plaats waar men van alles kan doen naar eigeninitiatief.

Graag leiden wij u vrijblijvend rond over ons vakantiepark. Zodat u met eigenogen kunt zien waar u eventueel de komende tijd verblijft. Voor meer info ofvoor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u telefonisch contactopnemen met Fam. van Bakel 0412-456278

Uw voorgangers zijn zeer enthousiast geweest over de kwaliteit van het park /bun galow en het hoge niveau van onderhoud. Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,

Fam. van Bakel
Vakantiepark Zevenbergen

Vergaertweg 2 & 4
5384 RS Heesch gem. Bernheze.
Noord-Brabant
0412-456278
b.g.g.
06-19512066 (Tonny)

06-51311301 (Twan)
www.vakantieparkzevenbergen.nl
info@vakantieparkzevenbergen.nl
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger