1 kamer in luxueus penthouse + gebruik 6e verdieping

Aangeboden: 1 kamer in luxueus penthouse + gebruik 6e verdieping Prijs: € 690,00

Vanaf 6 augustus as. beschikbaar

Nog 1 van de 2 kamers + (gebruik van de 6e verdieping) te huur in luxueus penthouse.
Aleen geschikt voor 1 persooon / dus 'stelletjes' niet reageren.

Krommenie (gemeente Zaanstad) is een levendige gemeente met een zeer uitgebreid winkel- en eetgelegenheden bestand. Gelegen op circa 25 trein en autominuten van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Winkelcentrum op 2 loopminuten afstand, NS Station op 10 loopminuten

Via een glazen lift bereik je het (in 2005 gebouwde, zeer luxe en modern appartementegebouw) het penthouse met 2 grote zuidgerichte dakterrasen. In totaal 100 m2 op de 6e verdieping staan tot je beschikking, zelf slaap en badder ik op de 7e verdieping.

De grootste slaapkamer is ruim 12 m2 en is voorzien van maatwerk meubilair, bed in trapeziumvorm met onderladen, bureau met ladekast, make-up meubel, inloopkast (hang- /leg). Inbouwspotjes 4+2 en een hanglamp completeren het geheel. Deze kamer is op het noorden georiënteerd (weinig zon). De ruime badkamer v.v. wastafelmeubel, regendouche met glasdeuren, ingebouwde wasmachine / droger zal je moeten delen met de huurder van de andere kamer.

De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, wifi, kabel tv, gebruik van de gehele 6e verdieping > zeer grote living met open keuken (100 m2), dakterras (50 m2 op het zuiden), ruime hal met garderobe, toilet en badkamer. In de zeer grote berging kun je prima fiets en andere zaken kwijt. Voldoende (gratis) parkeer gelegenheid. Gebruik van sauna en jacuzzi (7e verd.) is tevens inclusief.
Voor veel meer informatie, ligging, wijk, plattegronden, foto's, omschrijving graag op funda.nl zoeken naar kervelstraat, krommenie. Dit penthouse staat namelijk sinds kort te koop, maar gezien de vraagprijs en de crisis op de woningmarkt zou verkoop nog weleens jaren op zich kunnen laten wachten.

Persoonlijke noot, ik ben een single kerel van 55 jaar die minimaal 3x per jaar lang op reis gaat, heb een creatief beroep en zoek 'mooie / leuke / lieve mensen' als medebewoners, niveau gevraagd en uiteraard geboden!
Mijn voorkeur gaat uit naar standvastige huurders met een baan; studenten, stelletjes en mensen die even tijdelijk snel een paar maanden onderkomen zoeken genieten niet mijn voorkeur (sorry).
Bij voorkeur ontvang ik een uitgebreide mail waarin je iets meer over jezelf, het hoe, wat en waarom verteld.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger