Voordeel appartement 90 m2 in Haarlem !

Aangeboden: Voordeel appartement 90 m2 in Haarlem ! Prijs: € 750,00

Nu te bezichtigen en te reserveren!

Te huur: Prachtig 2 kamer appartement in Haarlem op loopafstand van het centrum !

Adres : Bloemhofstraat, 2012 ZV Haarlem
Indeling : Entree,slaapkamer,woonkamer,keuken,badkamer,toilet

Beschikbaar: Per direct !
Staat van onderhoud: perfect onderhouden, appartement/begane grond is gestoffeerd !
Oppervlakte: 90 m2
Huurprijs per maand: € 750,00 incl. G/W/L.
Borg is 2 maanden kale huur en wordt na afloop van de huurperiode weer geretourneerd.

Omschrijving :
Op een unieke locatie gelegen op 5 min loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem. Dit sfeervolle en zeer karakteristieke appartement gelegen in zeer gewilde buurt "Rozenprieel" . Ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen richting Zandvoort,Amsterdam en schiphol etc.


Indeling :
Prachtige 2 kamer benedenwoning met veel orginele details.Parterre: gezamelijke entree, Grote woonkamer (ca. 4,95x12,10 m.) met grote ramen die zich vanaf straatzijde in de lengte uitstrekt tot aan de achterkant van het huis. (ca. 4,95x12,10 m.) De kamers zijn met fraai,orginele rijk bewerkte hoge plafonds 3,40m. Langs het trappenhuis op weg naar de keuken bevind zich de toiletruimte en douche.Aan de achterzijde treft u een nette keuken welke is voorzien van alle gemakken,deze bied tevens toegang tot zonnige tuin met grote opbergruimte voor de fietsen. Tussen de entree en de hal bevind zich een trap welke toegang bied voor huurders boven. De gehele benedenwoning is voorzien van een sfeervolle houten vloer. Eigen keuken ,eigen toiletruimte douche,eigen tuin !


Gevraagd :
Nette werkende koppel , welke bij het huren van deze 2 kamer bendenwoning de taak als huismeester van het studentencomplex op zich neemt. De huismeester treedt op als aanspreekpunt voor de studenten die boven in het complex wonen.De sociale werkzaamheden zijn : toezicht houden, informeren en controleren van object en bewoners. Onder facilitaire werkzaamheden wordt verstaan: uitvoeren van klein onderhoud en reparaties. Een huismeester staat sterk in de schoenen om de huismeestertaken goed te kunnen verichten. Flexibiliteit, technische aanleg, praktische instelling, groot verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief zijn eigenschappen die een huismeester moet bezitten.

Huisdieren zijn niet toegestaan !

WoningCompany Verhuur makelaar !!!
Snel en deskundig uw woning verhuren.
Maak vandaag nog kennis !!!
info@woningcompany.nl
Woningcompany.nl
Tel. 06-24715658
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger