Huis in Best, 3 slaapkamers, tuin, garage

Aangeboden: Huis in Best, 3 slaapkamers, tuin, garage Prijs: € 950,00

BEST, Aardheuvel 9

Een riante leefruimte (63 m²) of een mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond? Deze verrassende twee-onder-één-kap woning biedt het allebei. Verder is de woning voorzien van een inpandige garage, carport en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en een achterom.

Bijzonderheden

• Bouwjaar 1994/1995
• Inhoud 480 m³ (exclusief berging en inclusief garage)
• Perceelsoppervlakte 245 m²
• Woonoppervlakte woning circa 126 m² (excl. garage)

Indeling

Begane grond:
Via een overdekte entree komt u in de hal welke voorzien is van een meterkast, een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een fonteintje, een provisiekast, de trapopgang naar de eerste verdieping, een deur naar de inpandige garage.
Vanuit de hal komt u in de open woonkeuken welke is voorzien van een hoekopgesteld keukenmeubel met een granieten aanrechtblad, een dubbele rvs spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast, combimagnetron en een vaatwasser (uit 2007). De riante woonkamer (45 m²) is Z-vormig en is voorzien van een aluminium schuifpui naar de tuin. Tevens is er een aansluiting voor een kachel aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop, een geheel betegelde, luxe badkamer welke is voorzien van een ligbad met handdouche, douche met halfronde douchewand, toilet en een wastafel op een zuiltje, drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met PTT en CAI aansluiting en één slaapkamer met bergruimte.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap bereikbare bergzolder met de opstelling van de c.v.-ketel (Radson HR NOX) en de centrale afzuigunit.

Tuin
De tuin is fraai aangelegd met sierbestrating, borders, vaste beplanting, een vrijstaande stenen berging en een achterom.

Garage
De garage is voorzien van een tegelvloer, aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur en een geïsoleerde sectionaldeur.

Huurprijs - 950 excl. service costen, gas, water en elektra
Borg = 1 keer mandhuur,
Bemiddeling costen 950 E
Graag Engels, Neem contact op met: Patrycja mob. 0685287441, Marcin mob. 0684929889
Beschikbaar vanaf 1 Juni.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger