te huur eengezinswoning 6 kamers met grote tuin

6kamer woning per 01.11.2012 bechikbaar
adres.ferdinandbolstraat 24
den haag
meer info

Appartementen te huur Rotterdam Nieuwe Binnenweg

3 appartementen te huur aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam, op goede locatie t.o.v. uitvalswegen, openbaarvervoer en op loopafstand van winkels.

Indeling:
Entree op de begane grond, trap naar de etage, keuken, toilet, badkamer, woonkamer, slaapkamer.

Huurprijs zolder 275,- euro exclusief, 400,- euro inclusief gwe en servicekosten

Tevens te huur appartement gelegen op de eerste etage 425 euro excl. appartement gelegen op de tweede etage 475, euro excl.
meer info

Te huur en te koop Semi-bungalow in Venray

Biezenvennke 2 Venray

De woning wordt verhuurd onder de regelgeving van de leegstandswet en is beschikbaar medio 15 januari 2013.

Perceeloppervlakte 1960 m²

Bouwjaar 1969

Inhoud: 1830 m³

Algemeen:

De woning is gebouwd met spouwisolatie, nageïsoleerd zijn vloeren en dak. De spouwisolatie is in 1995 verbeterd door inspuiting van korrels. De woning is geheel voorzien van isolatieglas muv de slaapkamers. De binnenmuren betreffen gemetselde muren. De gehele woning is onderkeldert. C.V. ketel Nefit HR 1995 met een boiler van 125 ltr. Energiebesparing vindt plaats door de aangebrachte zonnecollectoren op het dak. Meterkast met 14 groepen: stoppenkast. Alle radiatoren zijn voorzien van een thermostaat. De wanden bestaan grotendeels uit metselwerk of zijn afgewerkt met houtwerk. Ventilatie van de woning geschiedt middels natuurlijke ventilatie.
Ligging: zuid. Energielabel B.

Indeling:

2e bouwl aag: Entree middels gedeeltelijk overkapt bordes, hal met garderobe nis en toilet( bestaande uit een vloercloset en fonteintje) en toegang tot studeer-/werkkamer en atrium.

Atrium voorzien van een stenen vloer met grote lichtkoepel. In gebruik als "binnentuin"maar voor diverse doeleinden te gebruiken. Via het atrium zijn alle ruimtes bereikbaar en hier bevindt zich tevens de trap naar de 1e bouwlaag (kelder verdieping). Het atrium heeft een vloeroppervlak van 30 m².

Studeerkamer van 17 m² welke ook als kantoor of slaapkamer dienst zou kunnen doen.

Open eetkamer grenzend aan de open woonkamer van 25 m² met schuifpui naar het buitenterras. De vloer is voorzien van een hardstenen vloer.

De woonkamer is als enige ruimte lager gelegen dan de overige ruimten, en heeft een oppervlakte van 44 m². Grote open haard en convector radiatoren. Plafondhoogte ca. 3 mtr. Vanuit de woonkamer heeft u via de kamerbreed en nagenoeg kamerhoog aangebrac hte ramen uitzicht over de voor- en achtertuin alwaar de beplanting zorgt voor een uitzicht op groen en bomen en de inkijk vanuit de straatzijde vermeden wordt. Op de vloer ligt vloerbedekking.

De gesloten woonkeuken is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken van zeer solide kwaliteit. Voorzien van inbouwkoelkast, gaskookplaat, afzuigkap en oven. De vaatwasser is losstaand i.p.v in een keukenkastje aangebracht. De vloer is afgewerkt met een hartstenen tegelvloer. Via de keuken is er middels deuren toegang tot de bijkeuken, eetkamer en atrium. Het vloeroppervlak van de woonkeuken bedraagt 18 m².

Bijkeuken van 6 m² met aansluiting van WM en WD en toegang tot de achtertuin. Betegeling op vloer en wand. Via de bijkeuken en het atrium komt u in de 2e badkamer met douche, vloercloset en wastafel.

Ouderslaapkamer van 23 m² met tuindeur naar de achtertuin. Op de vloer is een eiken blok parketvloer aangebracht. Via de ouderslaapkamer is de badkamer t oegankelijk. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en bidet en twee wastafels. Vloeroppervlak van 7 m².

Drie overige slaapkamers waarvan één grote slaapkamer een onderverdeling heeft i n twee slaapkamers door de plaatsing van een tussenwand met wastafel aan het einde van de scheidingsmuur. Door beide gebruikers van de slaapkamers is de wastafel te gebruiken omdat deze in een nis geplaatst is. Totaal vloeroppervlak van de verdeelde slaapkamer 21 m².
De twee overige slaapkamers meten een vloeroppervlak van 8,3 m². Alle kamers zijn voorzien van een royale raampartij. Op de vloer ligt vloerbedekking.

1e bouwlaag:

Toegang tot deze benedenverdieping wordt verkregen via het atrium middels een hardhouten wenteltrap of vanuit de buitenzijde via de garagedeuren.

Hal met toegang tot alle ruimtes van de 1e bouwlaag. Tussenruimte met opbergruimte/kast. C.V. ruimte van 7,5 m². Grote hobby- speel- slaapkamer met r aam naar de oprit gericht. Vloeroppervlak 38 m². Deze ruimte kan ook uitstekend dienst doen als kantoor aan huis.

Provisiekamer/wijnkelder met een vloeroppervlak van 8,3 m². Garage met twee kantelpoorten en één loopdeur. De garage biedt ruimte aan vier auto's. De installatiekast van de zonnepanelen is hier gesitueerd. Vloeroppervlak 65 m².

Het gedeelte welk betiteld kan worden als kelderruimten bestaat uit een grote opslagruimte van 53 m² en een ruimte welke nu nog is ingericht als jeugdverblijf met een bar met een vloeroppervlak van 48 m².

Tuin:

De geheel rondom gelegen tuin meet inclusief de oprit een oppervlakte van ca. 1850 m². De beplanting biedt een grote mate aan privacy aan de voorzijde. De beplanting bestaat uit bomen, heesters, bloemen en gras. Door de ligging is er sprake van optimale rust, ruimte en privacy.

De tuin is keurig onderhouden, het terras is voorzien van een open overkapping. In de tuin bevindt zi ch een houten tuinhuis van 3x3 mtr.

De royale oprit loopt naar beneden af vanuit de voorzijde naar de 1e bouwlaag alwaar toegang is tot de garage.

Deze oprit biedt parkeerplaats aan minimaal vier auto's.
meer info

TeHuur per 1-12 leuk 2 kamer appartement Korrewegbuurt

TE HUUR per 1 december:

Sfeervol jaren dertig bovenappartement op de eerste verdieping in de Professorenbuurt gelegen nabij de Hamburgervijver. De diverse winkels liggen in directe nabijheid en het stadscentrum ligt op loopafstand. Vrij parkeren voor de deur. Er is een balkon aan zowel voor als achterzijde. Het appartement is goed onderhouden.

Omschrijving
Op de begane grond de trapopgang naar portiek. Entree met gang en toegang tot:
de sfeervolle woonkamer met erker, open haard en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde,
ruime slaapkamer met balkon, half open keuken met apparatuur,
zeer royale badkamer (was ooorspronkelijk een slaapkamer) met ligbad, douchecabine, toilet en kastenwand.

Bijzonderheden:
- Woning is gestoffeerd, huurprijs €695,- p.mnd ex, 1 maand borg plus bem.kosten
- Verwarming middels CV
- Schuurtje op de begane grond
- LET OP: GEEN STUDENTEN!


meer info

Te huur 3 kamer woning bij Putselaan Rotterdam WEENAWONEN.NL

- Putselaan - 3 kamer woning gemeubileerdte huur in Rotterdam Centrum Zuid.

Geweldig gerenoveerde 3 kamer appartement op de eerste verdieping boven de
winkels. Goede ligging in een rustige woonwijk binnen loop afstand van het
station en het winkelcentrum. De woning is voorzien van laminaat vloer. Ruime en
nette badkamer met douche. Het appartement is beschikbaar voor onbepaalde
tijd.

woonkamer 40 m2

slaapkamer 35 m

2slaapkamer 5 m2

Deze woning is per direct beschikbaar.

Huur is € 700,- ( Gas, water, electra )

- Putselaan - 4 kamer woning gemeubileerdte huur in Rotterdam Centrum Zuid. Huur is € 800,- inclusief ( Gas, water, electriciteit).

- Putselaan - 2 kamer woning gemeubileerdte huur in Rotterdam Centrum Zuid. Huur is € 750,- inclu sief ( Gas, water, electriciteit).

- Putselaan - 2 kamer woning gemeubileerd te huur in Rotterdam Centrum Zuid. Huur is € 750,- inclusief ( Gas, water, electriciteit).

- Noordmolenstraat - studio te huur in Rotterdam Noord.

Alles is onlangs geheel gerenoveerd waaronder een nieuwe keuken, badkamer en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning is gelegen op de eerste etage. Bij binnenkomst bevind zich aan uw linkerhand de woonkamer, vanuit hier heeft u toegang tot de open keuken.

Via de woonkamer en open keuken van +/- 36m2 komt u middels de gang aan uw rechterhand de slaapkamer met een afmeting van respectievelijk 12 m2 tegen. Het toilet en de douche met ruimte voor de wasmachine zijn ook aanwezig in de gang. Over de gehele lengte van het appartement bevindt zich aan de achterzijde de andere slaapkamer, met een afmeting van respectievelijk 31 m2.Ligging:
Winkels en openbaar vervoer op l oopafstand.

! Let op: Er is maar mogelijkheid tot inschrijven voor 1 persoon.

Huur is € 575,- inclusief ( Gas, water, electriciteit en internet).

- Sourystraat - 2 kamers te huur per direct in Rotterdam Blijdorp Centrum.


Mooi gelegen op toplocatie gelegen in een leuke gewilde straat. Gelegen op de 2e woonlaag.Modern keurig betegelde badkamer. C.V. inmiddels een nieuwe combi-ketel, laminaatvloer.Balkon op het zuiden. Zonnige kamer met 4 ramen.Gezamenlijke keuken, toilet en douche. Gedeeld met 2 andere studenten.Woning is pas geleden gerenoveerd en heeft een groot balkon.

Kamer 14 m2

Kamer 25 m2

Beide kamer zijn te huur per direct voor € 400.- Woning te huur met 3 kamers bij Kraaistraat in Rotterdam West.

Een sfeervol en goed onderhouden 3 kamer appartement, gelegen op de derde etage op een zeer centrale locatie in Rotter dam. Binnen 2 minuten zit u zowel op de Ring A20 als op het centraal station. Hartje centrum Rotterdam ligt op circa 10 minuten. De woning beschikt over een lichte woonkamer, ruime keuken met diverse inbouwapparatuur een nette badkamer, centrale verwarming, 2 balkons en een berging.

De woonkamer (ca. 4.55 x 4.00m), voorzien van laminaat vloer, de slaapkamer (ca. 4.00 x 3.75m). De andere slaapkamer beschikt over een nette laminaat vloer, geïsoleerd plafond en vaste inbouwkasten. De grote ramen met balkons aan de voor - en achterzijde zorgen voor veel lichtinval, dubbele beglazing (geplaatst 2007)

Tevens vindt u een nette badkamer voorzien van, wastafel en wasmachine.

Huur is € 690,- exclusief eneco.

Kijk op ons website voor andere kamers woningen of
studios.


U kunt ons bereiken


Weenawonen.nl

Bergselaan 328 C

3038 CN Rotterdam


tel; 06 49 92 74 83

tel; 0107953283

email: info@weenawonen.nl
website: www.weenawonen.nl
KvK Rotterdam: 24466320

meer info

Woonruimte / studio's aangeboden voor begeleid zelfst. wonen

Woonruimte / studio's aangeboden voor begeleidzelfstandig wonen op basis van PGB
Bij het begeleid zelfstandig wonen (BZW) huren de cliënten een woning / studio.De cliënten wonen zelfstandig.
Cliënten zorgen voor hun eigen huishouding. Begeleiders ondersteunen henhierbij: de begeleider bezoekt de cliënt in zijn huis/studio op een afgesprokendag en tijd.
De woning / studio's liggen in het centrum van Oost-Souburg en op loopafstandvan het Station.
BZW is bestemd voor volwassen cliënten met een licht verstandelijke handicap.Zij kunnen met meer of minder professionele ondersteuning zelfstandig wonen enhun leven op hun eigen manier inrichten.
Cliënten sluiten een zorg- en dienstverleningsovereenkomst BZW af samen met eenhuurovereenkomst. Beide overeenkomsten kunnen voor bepaalde tijd wordenaangegaan.

Wij bieden;
-Huisvesting
-kamertraining
-Financiële/administratieve hulpverlening
-Maatschappelijke ondersteuning

U kunt onze zorg bekostigen middels een pgb.
U kunt alleen reageren op onze woonruimte / studio's als u gebruik wilt makenvan onze begeleiding.
meer info

12 nieuwe, luxueuze appartementen in hartje Centrum Breda

Nieuw project met 12 luxueuze appartementen in hartje Centrum Breda!

De appartementen zijn van hoogwaardige kwaliteit,hebben een luxe uitstraling en zijn voorzien van alle gemakken. De appartementenworden opgeleverd met een luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waarondereen kookplaat, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Iedere unitkrijgt een eigen intercom en er bevindt zich een gezamenlijke fietsenbergingonder het complex. De appartementen zijn gelegen in het bruisendeCentrum van Breda. Diverse winkels, supermarkten en de Grote markt bevindenzich op minder dan 100 meter loopafstand.

De appartementen variërenin prijs tussen de 465,-euro en 795,- euro exclusief G/W/L. Bijkomende woonkosten zijn 100,-euro voor voorschot G/W/L, TV en internet.Kijk snel op onze website naar de appartementen diebeginnen met code HVE en plan een bezichtiging via onze website www.stadhuis.nl
meer info

eengezinswoning te huur in gouda 110 m2 5 kamers

eengezinswoning te huur in gouda
- 4 slaapkamers inclusief zolder
(vaste trap naar zolder)
- grote voor en achtertuin
(groot grasveld voor de tuin, kindvriendelijk dus)
- ruime woonkamer
(110 m2)
- alle ramen zijn dubbelglas, en de kozijnen kunststof
voor meer informatie kunt u altijd bellen: 0643105491
meer info

4 Kamers Appartement huren in Den Haag

On walking distance to the beach modern 4/5 room apartment (approx. 130 m² ) on the 3rd floor with terrace (SW), elevator, storage and parkingspace.

Lay-out:
Central entrance, elevator to the 3rd floor, entrance apartment, spacious hall with storage, washroom and modern toilet, living/dining room with terrace (SW) (approx. 1060 x 575/325), modern kitchen with all appliances, bedroom (approx. 260 x 255), 2nd bedroom (approx. 435 x 210), master bedroom (approx. 410 x 360) with entrance to modern bathroom with bath (whirlpool), separate shower, washbasin, toilet and floor heating.

- renovated fully furnished apartment in well secured building
- great location near the beach, shops, restaurants and public transport
- approx. 130 m2
- double glazing
- 3 bedrooms
- storage
- central heating (gas)
- videophone
- parking space in the complex
meer info

Groningen Luxe appartement Vismarkt 100m2

Een prachtig gestoffeerd 2 slaapkamer maisonnette van 100m² aan de vismarkt in hartje stad Groningen. De woning is gelegen op de eerste en tweede etage van een herenhuis.
Op de eerste verdieping bevindt zich een grote woonkamer met moderne keuken die o.a. is voorzien van een vaatwasser. De woonkamer is tevens voorzien van een prachtige parketvloer en er is een inpandig balkon.
Op de tweede etage bevinden zich 2 slaapkamers van respectievelijk 16m² en 9m² en is er een nette badkamer.
Doordat dit appartement aan de achterzijde van het pand is gelegen heeft u geen last van geluiden van het nachtleven. U heeft dus wel de lusten maar niet de lasten van het centrum.
Indien u in het bezit bent van een auto kunt u deze middels een abonnement parkeren in de parkeergarage om de hoek. Het openbaar vervoer, zowel bus als trein, is op loopafstand bereikbaar, evenals de supermarkt.
Op de begane grond is een afgesloten fietsenberging.
Beschikbaar: vanaf 1-12-2 012 met een minimale huurperiode van 12 maanden en nadien onbepaalde tijd.Huurprijs €1.027,00 (exclusief energie- en servicekosten) Profiel huurder: de verhuurder is op zoek naar fulltime werkende kandidaten.
meer info

2 kamers Benedenwoning Centrum Den Haag 650,00 excl

Direct van eigenaar 2 kamer benedenwoning met eigen toilet en douche. Kleine keuken.
Gebruik van binnenstadtuin toegestaan. Hartje Den Haag Centraal Station, Plein, Openbaar vervoer , Winkels en terrassen allemaal op steenworp afstand. Borg één maand huur. Alleen reageren wanneer er Inkomen uit arbeid is.
Interesse bel of mail.
meer info

Kamers te huur per 1 november 2012

Amstelstraat 3, 3522 CL Utrecht

Woonkamer:
6,90 x 5,20 m (3,30 m hoog!)

Gemeenschappelijke Keuken (koelkast/oven/kookplaat): 3,00 x 2,05 m Gemeenschappelijke Badkamer + toilet: 3,00 x 1,80m 
Gemeenschappelijke Berging: 3,85 x1,50 m
Gemeenschappelijke Tuin: 8,00 x 5,40 m (met een schuur van 4,00 x 5,00 m)

Borgkosten 100,-
De huur is exclusief water en elektra



  • Prijs 275,- Slaapkamer 1 voorzijde eerste verdieping: 3,50 x 2,10 m
  • Prijs 360,- Slaapkamer 2 voorzijde eerste verdieping: 4,50 x 3,00 m
  • Prijs 550,- Slaapkamer 3 achterzijde eerste verdieping: 5,22 x 4,35 m + eigen badkamer + toilet: 2,46 x 1,26 m, met wastafel
  • Prijs 250,- Slaapkamer 4 voorzijde tweede verdieping: 3,20 x 2,00 m
  • Prijs 330,- Slaapkamer 5 voorzijde tweede verdieping: 3,00 x 3,80 m + balkon

meer info

Meerdere kamers, appartementen en huizen te huur!!

Per 1 november/december beschikbaar:

1) IJsselstein, Koningshof. Ruime kamer centrum IJsselstein 35m2 met privé keukentje €650,- inclusief (beschikbaar voor 2 personen)
2) IJsselstein, Koningshof. Ruime kamer centrum IJsselstein 25m2 inclusief slaapvide €500,- inclusief
3) Nieuwegein, Nedereindseweg. 3 kamer appartement (voorheen 4) €795,- inclusief servicekosten, exclusief g/w/e.
4) Nieuwegein, Kruyderlaan. 5 kamer eengezinswoning met voor en ruime achtertuin €800,- exclusief
5) Wijk bij Duurstede, Rijnstraat. 3 kamer appartement hartje centrum! €900,- exclusief
6) Utrecht, Azielaan. Zeer luxe 3 kamer appartement. € 925,- exclusief
7) Utrecht, Nieuwegracht. Heerlijk ruim 2 kamer (werfkelder) appartement €950,- exclusief TOP LOCATIE
8) Utrecht, Nieuwegracht. Ruim en open appartement van 70m2 €995,- exclusief TOP LOCATIE
9) De Meern, Wiericke. Zeer ruime eengezinswoning met 5 kamers. €985,- exclusief
10) Nieuwegein, Gaffe lweide. 2/1 kapwoning met garage! €1100,- exclusief
11) Utrecht, Bakhuizen van den Brinkstraat. 3 kamer benedenwoning met ruime tuin in geliefde wijk LOMBOK €1150,- exclusief
12) Vianen, Industrieweg. Ruim 3 kamer appartement €1100,- inclusief!!
13) Vianen, Industrieweg. Loods/bedrijfsruimte/kantoorruimte 90m2! €1100,- inclusief

Voor meer informatie of direct een bezichtiging bel 030 88 99 712!
meer info

Te huur in Putten op rustig park nabij centrum en station

Leuk chalet te huur voor langere periode op een rustig park in putten.

500m vanaf centrum
500m vanaf station

het betreft een chalet met tuin, terras, schuurtje en tuinhuisje

het woongedeelte is niet heel groot.
Wel zijn er 4 slaapplaatsen.

In het tuinhuisje bevinden zich ook 2 bedden,toilet en een douche.

Het chalet wordt verwarmd dmv een gaskachel.

huurprijs is per maand en ex gwl en borg.

Tevens kunt u voor meer informatie bellen of mailen.

Wij helpen u graag met al uw vragen.

meer info

Houseboat for rent on the river Amstel

Available for rent for a maximum of 6 months. Cosy spacious houseboat located on the Amstel river bordering Amsterdam West and Badhoevedorp. Ideal for a couple or for two people who want to share. Fully furnished with functional kitchen, bathroom and separate toilet. Central heating plus a wood stove in the living room is available. Both bedrooms have double beds and the bathroom can be entered directly from both bedrooms. Bathroom has a large jacuzzi bath, separate shower cabin and washbasin. The kitchen comes equipped with a fridge freezer, gas stove, and portable combi-microwave oven. In front is a large private garden where the sun can be enjoyed for the most part of the day. Behind there is a wonderful view of the Amstel river. Outside there is space for parking.
meer info

Fantastic luxurious renovated two bedroom apartment!

Fantastic luxurious renovated two bedroom groundfloor apartment.

Fantastic luxurious renovated two bedroom groundfloor apartment in the first part of the Linnaeusstraat, with a view on the Oosterpark and Tropenmuseum.

Lay out:
Entrance, hallway with access to the separate toilet. A spacious living room with luxurious open kitchen. Bathroom with bath and shower. Cabinet with washing machine. In the back you have access to two bedrooms, one really large master bedroom, one a bit smaller and currently in use as office, but also perfect to use as bedroom!

The quality of the furniture and used materials is extraordinary! Throughout the whole apartment you have a nice oak wooden floor. Also unique: You have access to a really large and sunny south facing front garden, were you can sit down and relax after a day's hard work!

PARKING:
Parking on the street by parking. According to info website Cition.nl is currentl y no waiting list for a parking permit and is therefore immediately available.

Location:
The first part of the Linnaeusstraat is beautifully situated opposite of the Tropenmuseum and the Oosterpark, a spot with a nice diversity of restaurants, such as Milo, Pata Negra, Boom, Museum and Spargo. On the bike you are only minutes away from the Centre of Amsterdam and Artis Zoo is even within walking distance. You will find the Dappermarkt and many shops around the corner. The reachability is both by car and public transport excellent.

Type: Appartement

Slaapkamers: 2

Stoffering: Gemeubileerd

Woonoppervlakte: 105 m2
meer info

Smaragdhorst 347, 2 balkons, grote garage en kelderbox

Te huur, mooi appartement gelegen in het rustige gedeelte van Mariahoeve op de 1ste etage.
Het gehele wooncomplex is van binnen en buiten zeer goed onderhouden.
De muren en deuren zijn onlangs opnieuw geverfd.
Het openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken evenals het gezellige winkelcentrum van Mariahoeve.
De woning bevindt zich op 3 km van de haagse binnenstad en op 8 km van het strand van Scheveningen.

De woning Smaragdhorst 347:
Oppervlakte woning: 70 m2
Berging : ja, er is een ruime berging aanwezig
aantal kamers : 3
aantal balkons : 2
luxe keuken : ja, met inbouwvaatwasser en koelkast
Toilet en douche : Onlangs opnieuw betegeld
Vloer : is voorzien van duurzaam laminaat
TV en internet : ja, er zijn aansluitingen voor o.a Ziggo ( voor digitale TV )
Dubbel glas : ja, de gehele woning is voorzien van dubbel glas
Verwarming : zit bij de servicekosten inbegrepen

Smaragdhorst 355 direct gelegen onder de woning

- ca. 12m2 (4 x 3)
- overheaddeur ca. (2,40x2,12)
- hoogte ca. 2,43m
- betonvloer
- electra aanwezig

Er zijn verschillende opties om het pand te huren.
A: Appartement + Garage = €775,- per maand
B: Appartement + Garage gemeubileerd = €900,- per maand
C: Appartement = €675,- per maand
D: Appartement gemeubileerd €800 per maand
D: Garage = €150,-

Sevice kosten bedragen €200,- per maand voor appartement en garage, hier zitten de stookkosten bij inbegrepen, berekend over de laatste 5 jaar.
Het verschil wordt evt. teruggestort of extra in rekening gebracht na de jaarnota van eneco.

Bij losse huur worden de servicekosten als volgt berekend appartement €175,- en garage €25,-


meer info

beneden appartement 2 kamers.

Compleet gemeubileerd appartement op de begane grond.
incl. gas,water,licht,internet,gebruik van was en droogmachine en eigen parkeerplaats.
Beschikbaarheid direkt tot 15 maart.
Borg 250 euro.
meer info

Te huur 3 kamer woning bij Putselaan Rotterdam WEENAWONEN.NL

- Putselaan - 3 kamer woning te huur in Rotterdam Centrum Zuid.

Geweldig gerenoveerde 3 kamer appartement op de eerste verdieping boven de
winkels. Goede ligging in een rustige woonwijk binnen loop afstand van het
station en het winkelcentrum. De woning is voorzien van laminaat vloer. Ruime en
nette badkamer met douche. Het appartement is beschikbaar voor onbepaalde
tijd.

woonkamer 40 m2

slaapkamer 35 m

2slaapkamer 5 m2

Deze woning is per direct beschikbaar.

Huur is € 700,- ( Gas, water, electra )

- Noordmolenstraat - studio te huur in Rotterdam Noord.
Alles is onlangs geheel gerenoveerd waaronder een nieuwe keuken, badkamer en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning is gelegen op de eerste etage. Bij binnenkomst bevind zich aan uw linkerhand de woonkamer, vanuit hier heeft u toegang tot de open keuken.

Via de woo nkamer en open keuken van +/- 36m2 komt u middels de gang aan uw rechterhand de slaapkamer met een afmeting van respectievelijk 12 m2 tegen. Het toilet en de douche met ruimte voor de wasmachine zijn ook aanwezig in de gang. Over de gehele lengte van het appartement bevindt zich aan de achterzijde de andere slaapkamer, met een afmeting van respectievelijk 31 m2.Ligging:
Winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

! Let op: Er is maar mogelijkheid tot inschrijven voor 1 persoon.

Huur is € 575,- inclusief ( Gas, water, electriciteit en internet).

- Heinlantstraat - 2 kamer woning te huur per direct in Rotterdam boeven de winkels.

Mooie woning gelegen op de eerste verdieping boven de winkels. De woning is voorzien van een moderne keuken, badkamer, wasbak, toilet. Hardhouten vloer in woon kamer en groteslaapkamer. Alles in prima staat.

Woonkamer 25 m2
Slaapkamer 25 m2< br />
Hal 15 m2

Woning is te huur per direct beschikbaar voorrang hebben studenten. Huur is € 550 exclusief eneco.

- Sourystraat - 2 kamers te huur per direct in Rotterdam Blijdorp Centrum.


Mooi gelegen op toplocatie gelegen in een leuke gewilde straat. Gelegen op de 2e woonlaag.Modern keurig betegelde badkamer. C.V. inmiddels een nieuwe combi-ketel, laminaatvloer.Balkon op het zuiden. Zonnige kamer met 4 ramen.Gezamenlijke keuken, toilet en douche. Gedeeld met 2 andere studenten.Woning is pas geleden gerenoveerd en heeft een groot balkon.

Kamer 14 m2

Kamer 25 m2

Beide kamer zijn te huur per direct voor € 400.

- Mijnsherelaan - 5 kamer woning te huur in Rotterdam Zuid.

Zeer mooi woning op de 2de en de 3de verdieping. Woning is netjes afgewerkt. Woning heeft 4 slaapkamers keuken klein kamertje toilet en de badkamer.

Woonkamer 30 m2
slaapkamer 25 m2
slaapkamer 20 m2
slaapkamer 25 m2
slaapkamer 10 m2

Deze woning is per direct beschikbaar.Huur is € 900,00 exclusief ( ENECO ).

- Woning te huur met 3 kamers bij Kraaistraat in Rotterdam West.

Een sfeervol en goed onderhouden 3 kamer appartement, gelegen op de derde etage op een zeer centrale locatie in Rotterdam. Binnen 2 minuten zit u zowel op de Ring A20 als op het centraal station. Hartje centrum Rotterdam ligt op circa 10 minuten. De woning beschikt over een lichte woonkamer, ruime keuken met diverse inbouwapparatuur een nette badkamer, centrale verwarming, 2 balkons en een berging.

De woonkamer (ca. 4.55 x 4.00m), voorzien van laminaat vloer, de slaapkamer (ca. 4.00 x 3.75m). De andere slaapkamer beschikt over een nette laminaat vloer, geïsoleerd plafond en vaste inbouwkasten. De grote ramen met balkons aan de voor - en achterzijde zorgen voor veel lichtinval , dubbele beglazing (geplaatst 2007)

Tevens vindt u een nette badkamer voorzien van, wastafel en wasmachine.

Huur is € 750,- exclusief eneco.

Kijk op ons website voor andere kamers woningen of
studios.


U kunt ons bereiken


Weenawonen.nl

Bergselaan 328 C

3038 CN Rotterdam


tel; 06 49 92 74 83

tel; 0107953283

email: info@weenawonen.nl
website: www.weenawonen.nl
KvK Rotterdam: 24466320

meer info

Te Huur, super leuk gemeubileerd huisje te Zandvoort

Te Huur, super leuk gemeubileerd huisje te Zandvoort, voorzien van internet, tv, wasmachine, droger en vaatwasser.
2 leuk ingerichte slaapkamers. Woning is van alle gemakken voorzien en inclusief een schoonmaak iedere 2 weken.

Het huis is per direct beschikbaar en kan worden bewoond tot en met april 2013.

5 minuten van het strand, zee en duinen, 2 tellen van het centrum en binnen 10 minuten lopen van het NS-station.

Vakantieverhuur is ook mogelijk
meer info

2 kamer appartement nabij CS Breda

Een instapklare woning op een rustige en goed bereikbare locatie.

Huurprijs is € 750 ALL-IN incl. gas, water en licht en bijkomende woonkosten € 214,00 voor radio,- TV,- en internetaansluiting, laminaatvloer, koelkast, afzuigkap, wasmachine en droger en voor belastingen.

Via de gezamenlijke entree kom je in het appartement. Via de woonkamer is de half open keuken te bereiken. De keuken is voorzien van een koelkast, afzuigkap en inbouwspots. De gaskookplaat is ter overname. De badkamer heeft een toilet, douche en wastafel en is voorzien van inbouwspots. De extra opbergruimte in het appartement bevindt zich half boven de woonkamer. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en tevens voorzien van inbouwspots.

Het appartement is goed afgewerkt met witte muren en een laminaatvloer. Tevens gezamenlijk gebruik van wasmachine, wasdroger en de fietsenberging.

De woning is gelegen aan een rustige straat in Breda Belcrum. Het Centrum is te ber eiken op 5 minuten loopafstand, even als het Centraal Station. Om de hoek bevindt zich een grote supermarkt. De rondweg is goed te bereiken. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Een instapklare woning op een rustige en goed bereikbare locatie nabij de binnenstad!

Oppervlakte: ca. 42 m²
Kamers: 2
Personen: 1 of 2
Meerprijs persoon: 50 euro
Beschikbaar per: direct

Voor meer informatie en het volledige aanbod zie onze website www.stadhuis.nl
meer i nfo

Woning Centrum Veenendaal, 2 kamers, ingericht, All IN '‚¬ 650

Te Huur aangeboden aan de rand van het centrum in Veenendaal een bovenwoning.

Woning beschikt over:
  • Eigen ingang
  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • Afgesloten keuken voorzien van inbouwkeuken -> fornuis en oven -> alles op gas.
  • Afgesloten Douche met wasmachineaansluiting etc.
  • Toilet
  • Grote Zolder (voor opslag)
  • Schuurtje (voor fiets etc, etc)

Woning is ingericht met:
  • Mooie tapijttegels
  • Lampen
  • 2 persoonsbed met 2 nachtkastjes
  • Mooie kledingkast.

Verder nette woning.. voor 1 persoon, evt. 2 in overleg met verhuurder.

All-In prijs 650 Euro per maand, inclusief verbruik gas, water en electra!
2 maanden borg en alleen reageren bij serieuze interesse en geen huisdieren.

Per direct beschikbaar.


Voor info 06 307 44 308
Vincent

meer info

Woning te huur, 3-kamers

Deze woning is per 19 oktober 2012 te huur, die u voor onbepaalde tijd kunt huren.

Gelegen
De woning staat in het rustige dorpje Aarle-Rixtel boven de cafetaria 't Smikkelhuukske. Het ligt 10 minuten met de auto van de stad Helmond, en dus erg vlak bij Eindhoven.

De woning
Het huis bestaat uit 2 verdiepingen: op de eerste verdieping bevindt zich een erg grote woonkamer, een grote keuken en een toilet. En op de tweede verdieping bevindt zich 3 grote slaapkamers met een badkamer waarin een douche en toilet aanwezig is. Ten slotte heeft de woning nog een erg grote balkon waar u een goed uitzicht heeft op de buurt.

De prijs
In het bedrag €950,00 zijn de volgende dingen inbegrepen: elektriciteit, gas, water, UPC voor de televisie en de gemeentebelasting. Daarnaast bent u wel verplicht om 2 maanden borg te betalen.

Hebt u interesse of wilt u meer weten, dan kunt u bellen naar 0492-382779. < br />We zijn bereikbaar van 12:00u t/m 22:00u, behalve op maandag van 12:00u t/m 20:30u.
En anders zijn we beschikbaar op 06 888 039 10
meer info

5 appartementen te huur aan de West kruiskade (night town)

Ruime tijdelijke appartementen te huur aangeboden in het Watt gebouw aan de West Kruiskade.
De appartementen en studio's worden aangeboden en zijn tijdelijk te huur tegen zeer gunstige prijzen.

Voor meer informatie kijk op onze website.


meer info

Fraai gemeubileerd appartement! Veuwemeer te Woerden

Fraai gemeubileerd appartement gelegen op de 4e (bovenste) etage van een modern appartementencomplex!

Entree:
De royale hoofdentree bevindt zich aan het Veluwemeer, een statige laan welke ruim is opgezet met veel groen en wordt geflankeerd door bomen en een mooie waterpartij. Vanuit deze hoofdentree kunnen zowel het parkeerniveau (de parkeerstraat) als de appartementen worden bereikt via de lift. De overdekte parkeerstraat is voor de auto met behulp van een automatisch bedienbaar hekwerk bereikbaar. Via deze entree is er ook toegang tot de berging en het appartement. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping.

Woonverdieping:
Voordeur met bel. Hal met intercom, meterkast, toilet en toegang tot de slaapkamers, badkamer en de woonkamer.
De woonkamer heeft een goede lichtinval door de grote raampartijen. Aan de binnentuinzijde bevindt zich de keuken voorzien van kookplaat, oven, magnetron, grill en koelkast m et vrieslades.
De zeer ruime badkamer is volledig betegeld, en voorzien van ligbad, apart toilet, douchecabine en wastafelmeubel. Er is een aparte bergkast voor de witgoedaansluitingen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Hiernaast beschikt het appartement over een inpandige berging.

De verwarming in het complex geschiedt door het gebruik van stadsverwarming, een energiezuinige manier van verwarmen. Dit in combinatie met de goede isolatie van het appartement geven u de mogelijkheid om comfortabel te wonen met oog voor het milieu.

- Gezamenlijke binnentuin;
- Kosten meubilering € 545,-
- Servicekosten (inclusief warmte) € 205,-
- Totale huuprijs € 1.705,-
meer info

Heinlantstraat te huur 2 kamer woning WWW.WEENAWONEN.NL

- Heinlantstraat - 2 kamer woning te huur per direct in Rotterdam boeven de winkels.

Mooie woning gelegen op de eerste verdieping boven de winkels. De woning is voorzien van een moderne keuken, badkamer, wasbak, toilet. Hardhouten vloer in woon kamer en groteslaapkamer. Alles in prima staat.

Woonkamer 25 m2
Slaapkamer 25 m2

Hal 15 m2

Woning is te huur per direct beschikbaar voorrang hebben studenten. Huur is € 550 exclusief eneco.

- Sourystraat - 2 kamers te huur per direct in Rotterdam Blijdorp Centrum.


Mooi gelegen op toplocatie gelegen in een leuke gewilde straat. Gelegen op de 2e woonlaag.Modern keurig betegelde badkamer. C.V. inmiddels een nieuwe combi-ketel, laminaatvloer.Balkon op het zuiden. Zonnige kamer met 4 ramen.Gezamenlijke keuken, toilet en douche. Gedeeld met 2 andere studenten.Woning is pas geleden gerenoveerd en heeft een groot balkon.

Kamer 14 m2

Kamer 25 m2

Beide kamer zijn te huur per direct voor € 400.

- Mijnsherelaan - 5 kamer woning te huur in Rotterdam Zuid.

Zeer mooi woning op de 2de en de 3de verdieping. Woning is netjes afgewerkt. Woning heeft 4 slaapkamers keuken klein kamertje toilet en de badkamer.

Woonkamer 30 m2
slaapkamer 25 m2
slaapkamer 20 m2
slaapkamer 25 m2
slaapkamer 10 m2

Deze woning is per direct beschikbaar.Huur is € 900,00 exclusief ( ENECO ).

- Woning te huur met 3 kamers bij Kraaistraat in Rotterdam West.

Een sfeervol en goed onderhouden 3 kamer appartement, gelegen op de derde etage op een zeer centrale locatie in Rotterdam. Binnen 2 minuten zit u zowel op de Ring A20 als op het centraal station. Hartje centrum Rotterdam ligt op circa 10 minuten. De woning beschikt over een lichte woonkamer, ruime keuken met diverse inbouwapparatuur een nette badkamer, centrale verwarming, 2 balkons en een berging.

De woonkamer (ca. 4.55 x 4.00m), voorzien van laminaat vloer, de slaapkamer (ca. 4.00 x 3.75m). De andere slaapkamer beschikt over een nette laminaat vloer, geïsoleerd plafond en vaste inbouwkasten. De grote ramen met balkons aan de voor - en achterzijde zorgen voor veel lichtinval, dubbele beglazing (geplaatst 2007)

Tevens vindt u een nette badkamer voorzien van, wastafel en wasmachine.

Huur is € 750,- exclusief eneco.

- Noordmolenstraat - 2 kamer woning te huur in Rotterdam Noord.
Alles is onlangs geheel gerenoveerd waaronder een nieuwe keuken, badkamer en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning is gelegen op de eerste etage. Bij binnenkomst bevind zich aan uw linkerhand de woonkamer, vanuit hier heeft u toegang tot de open keuken.

Via de woonkamer en open keuken van +/- 36m2 komt u middels d e gang aan uw rechterhand de slaapkamer met een afmeting van respectievelijk 12 m2 tegen. Het toilet en de douche met ruimte voor de wasmachine zijn ook aanwezig in de gang. Over de gehele lengte van het appartement bevindt zich aan de achterzijde de andere slaapkamer, met een afmeting van respectievelijk 31 m2.

Ligging:
Winkels en openbaar vervoer op loopafstand.
! Let op: Er is maar mogelijkheid tot inschrijven voor 1 persoon.

Huur is € 575,- inclusief ( Gas, water, electriciteit en internet ).

Kijk op ons website voor andere kamers woningen of
studios.


U kunt ons bereiken


Weenawonen.nl

Bergselaan 328 C

3038 CN Rotterdam


tel; 06 49 92 74 83

tel; 0107953283

email: info@weenawonen.nl
website: www.weenawonen.nl
KvK Rotterdam: 24466320

meer info

Appartement te huur in Oss loopafstand Centrum

Het appartement is werkelijk ideaal gelegen op loopafstand van het gezellige centrum.
Sportcomplex "de Rustheuvel" en Horizonschool "Noorderlicht"
Met de fiets of de auto bent u binnen 2 minuten in het buitengebied.

Dit appartement beschikt over een moderne keuken en zeer nette Badkamer.

Indeling:

Begane grond

Hal met een belplateau en de brievenbussen.
De trap bied toegang tot alle appartementen. het binnen schilderwerk is onlangs bijgewerkt.

Eerste verdieping.

Hal:
In de hal zit de meterkast. de hal bied toegang tot een toilet, een nette badkamer met douche en wastafel en de woonkamer.

Keuken:
de moderne lichte keuken heeft en modern keukenmeubel in hoekopstelling.
Hier treft u de volgende inbouwapparatuur aan:
afzuigkap
gas kookplaat
oven
vaatwasser

Een aantal bijzonderheden van deze woning.

E r is een actieve vereniging van eigenaren.

lage maandelijkse servicekosten € 35,-

Recent is het trappenhuis geheel gerenoveerd.

Het buitenschilderwerk is recent opnieuw uitgevoerd.

In de oorspronkelijke indeling heeft dit appartement 3 kamers.

De 2 samengevoegde slaapkamers vormen samen een ruime slaapkamer.

De slaapkamer en de woonkamer bieden beide toegang tot het balkon.

Voor meer informatie sta ik u graag te woord !

Met vriendelijke groeten,

Erik de Bie
tel: 013 5159295


meer info

4 kamers Eengezinswoning m tuin aan Westerdiep in Dordrecht

Voordeel Wonen Advies en Bemiddelingsbureau

Bezoek onze website (www.voordeelwonen.nl) voor meer woningen.



4 kamers nette Eengezinswoning aan Westerdiep in Dordrecht

!!!!!! per 08-10-2012 beschikbaar!!!!!!
Deze nette woning wordt kaal verhuurd met onderstaande omschrijving.
De woning kan ook eventueel gemeubileerd verhuurd worden, met hogere prijs.
Of u kunt de meubels ook kopen voor een redelijk prijs.

Omschrijving
Woonkamer
3 Slaapkamers
Keuken
Combi magnetron
Koelkast met vries vakken
Gasfornuis
Afzuigkap
Vaatwasser
Bad kamer met stom douchecabine
Wc
Grote tuin 60 m2
Gratis parkeren
Huur p.m. 749 euro exclusief gas/elektra/water




Gemeubileerd Studio aan Riouwstraat in Dordrecht
per 30 september beschikbaar
Let op!!!! keuken, douche en wc delen met nog een persoon.

Woon/slaapkamer
Internet
Tv
Satteliet antenne
Keuken
Koelkast
Kookplaat
Douche
Wc
Wasmachine
Gratis parkeren
Grote tuin
Let op!!!! keuken, douche en wc delen met nog een persoon.
Huurprijs 475 euro exclusief gas/elektra/water.



2kamers gemeubileerd Studio aan Riouwstraat in Dordrecht
per direct beschikbaar
Let op!!!!!! Douche, wc, keuken zijn voor gezamenlijk

Woonkamer
slaapkamer
Internet
Tv
Satteliet antenne
Keuken
Koelkast
Kookplaat
Douche
Wc
Wasmachine
Gratis parkeren
Let op!!!!!! Douche, wc, keuken zijn voor gezamenlijk
Huurprijs 450 euro exclusief gas/elektra/water.



5 kamers Eengezinswoning aan Geervlietsestraat in Schiedam
!!! per 1 oktober beschikbaar !!!!

Woonkamer
5 slaapkamers
Keuken
2x Wc
Badkamer
Tuin
Gratis parkeren
Huur p.m. 975 euro exclusief gas/elektra/water



4 kamers gemeubileerd Appartement op derder verdieping aan Bas Jungeriusstraat in Rottedam
!!!!!!! per 01-10-2012 beschikbaar !!!!!!!!
Woonkamer
3 slaapkamers
Keuken
Douche
Wc
Balkon
Huur p.m. 649 euro exclusief gas/elektra/water



4 kamers gemeubileerd appartement aan Kromhuot Dordrecht (dichtbij centrum)
Per direct beschikbaar
Woonkamer
Zitbanken
Saloontafel
Tv
Tv meubels
3 slaapkamers
Kleding kasten
Bedden
Keuken
Afzuigkap
Gasfornuis
Oven
Koelkast met vriezer
Magnetron
Douche
Wc
Wasmachine
Tuin
Huur p.m. 699 e uro exclusief gas/elektra/water



3 kamers gemeubileerd bovenwoning op de eerste verdieping aan Potgieterstraat in Dordrecht
!!!!!! per direct beschikbaar !!!!!!
Woonkamer
2 slaapkamers
Keuken
Douche
Wc
Balkon
Huur p.m. 799 exclusief gas/elektra/water




Kantoor/winkelruimte aan Spuiweg in Dordrecht
!!!!!!!!!! Per direct beschikbaar !!!!!!

Huur per maand 599 euro excl. gas/elektra/water



Als u een woning huurt via Voordeel Wonen betaalt u ook eenmalig borg en bemiddelingskosten (excl. 19% btw. over de bemiddelingskosten)

Voor meer informatie en bezichtigen kunt u bellen naar 06-26744518 of mailen info@voordeelwonen.nl u kunt ook ons website bezoeken voordeelwonen.nl

meer info

Zoeken op Huizen en kamers te huur

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger